Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 17/1

Αιγόκερως  (22/12-20/1)

Κάρτα ημέρας : Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 17/1
Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 17/1

Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων είναι μία από τις πιο σημαντικές  κάρτες Ταρω στην φυλή των Κυπέλλων. Αντιπροσωπεύει τη δημιουργικότητα, το συναίσθημα και το ασυνείδητο. Η κάρτα δείχνει την ικανότητα να συγκρατεί κάποιος τα συναισθήματα του και να είναι πλήρως υπεύθυνος για τις παρορμήσεις του. Επομένως, ο Βασιλιάς των Κυπέλλων αντιπροσωπεύει μια ισορροπία μεταξύ της διάνοιας και των συναισθημάτων. Υποδεικνύει ότι υπάρχει μια ισχυρή σχέση μεταξύ κατανόησης και αίσθησης.

Όταν εξισορροπήσετε τα συναισθήματά σας και είστε σε θέση να τα ελέγξετε, σημαίνει ότι έχετε βαθύτερη γνώση και συνειδητοποίηση του εαυτού σας. Όταν αντιμετωπίζετε προκλήσεις που κανονικά θα σας απογοητεύσουν, ο Βασιλιάς των Κυπέλλων είναι εκεί για να σας υπενθυμίσει ότι θα πρέπει να ενεργήσετε συνετά. Χωρίς οργή ή απόγνωση! Πρώτα πρέπει να μετριάσετε την κατάσταση των συναισθημάτων σας. Έτσι θα μπορέσετε να προχωρήσετε στην πραγματικότητα. Μάθετε να αξιολογείτε τον εαυτό σας έτσι ώστε να καθορίσετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια ισχυρότερη συνειδητοποίηση της δικής σας εσωτερικής κατάστασης.

Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 17/1

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου ο Βασιλιάς των Κυπέλλων μπορεί να συμβολίσει ένα μεγαλύτερο άνδρα που είναι στη ζωή σας. Αυτός θα είναι ένας ώριμος άνθρωπος που είναι διατεθειμένος να αναλάβει την ευθύνη για τις ενέργειές του.
Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων είναι πού διπλωμάτης, και αυτό του επιτρέπει να εξισορροπεί τις ανάγκες των άλλων και να ενισχύει την αρμονία μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων μερών. Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων δείχνει ότι είστε ευαίσθητοι ως ηγέτες και είστε προσεκτικοί με τον τρόπο που οι άλλοι ανταποκρίνονται στις συναισθηματικές σας ανάγκες. 

Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων τείνει να είναι πολιτικός και διπλωματικός, και αυτό επιτρέπει σε αυτόν να εξισορροπήσει τις ανάγκες των άλλων και να ενισχύσει την αρμονία μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων μερών. Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων δείχνει ότι είστε ευαίσθητοι ως ηγέτης και είστε προσεκτικοί με τον τρόπο που οι άλλοι ανταποκρίνονται στις συναισθηματικές σας ανάγκες. Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων υπονοεί ότι πρέπει να παραμείνετε ώριμοι όταν ασχολείσαι με την αρνητική ενέργεια.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ