Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 19/11

Αιγόκερως  (22/12-20/1)

Κάρτα ημέρας : Το Δύο των Ράβδων

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 19/11
Το Δύο των Ράβδων

 

Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 19/11

Το Δύο των Ράβδων σάς δείχνει ένα δρόμο προς την σταθεροποίηση των σχεδίων σας . Αυτό είναι το επίπεδο στον συνεχή κύκλο αλλαγής. Εδώ μαθαίνετε να σκέφτεστε τα πράγματα προσεκτικά. Προτού να πάρετε αποφάσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην μετέπειτα ζωή.

Μπορεί να υπάρχουν συγκρουόμενα συναισθήματα και να αναρωτιέστε: “Είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος με τα επιτεύγματα μου ή θέλω περισσότερα; Είμαι πρόθυμος να αναλάβω τα όποια ρίσκα;”

Το Δύο των Ράβδων υποδηλώνει μια περίοδο «αυτοσυγκράτησης» για να δούμε πώς θα αναπτυχθούν τα πράγματα αργότερα. Βρίσκεστε στη διαδικασία αναμονής. Έχετε τις ανησυχίες σας για το μέλλον. Πως όλα θα διαδραματιστούν. Η αναμονή δεν είναι εύκολη. Αλλά η σωστή εξέλιξη για την επίτευξη του στόχου σας αξίζει να περιμένετε!

Όταν παίρνετε το “πράσινο φως” από τον ανώτερο εαυτό σας, αυτό σημαίνει ότι ίσως είναι καιρός να πιστέψετε στον εαυτό σας και να αφήσετε αυτή την ενέργεια να σας καθοδηγήσει στις αποφάσεις σας.

Δεν είναι καιρός να χάσετε μια μεγάλη ευκαιρία. Ο φόβος να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας θα σας οδηγήσει μόνο στη λύπη για τις χαμένες ευκαιρίες.

Αριθμολογικά το νούμερο δύο σχετίζεται με την πραγματοποίηση μιας επιλογής. Η σωστή επιλογή δεν είναι εύκολη, αλλά η λάθος επιλογή θα μπορούσε να οδηγήσει σε δύσκολες καταστάσεις και χρόνια. Το Δύο των Ράβδων αντιπροσωπεύει το Στοιχείο της Φωτιάς καθώς συνδέεται με τον πλανήτη Άρη.

Άρα για σήμερα βρίσκεστε σε ένα στάδιο αναμονής, μια στιγμή προβληματισμού, επειδή πρέπει να λάβετε μια μεγάλη απόφαση για την κατεύθυνση σας. Εάν θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο στόχο ή μια επιχείρηση, ίσως να αναρωτηθείτε αν πρέπει να πάτε σε αυτόν ή να μείνετε ευχαριστημένοι με όσα έχετε πετύχει μέχρι τώρα.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ