Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 2/1

Αιγόκερως  (22/12-20/1)

Κάρτα ημέρας : Ο Πύργος ανεστραμμένος

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 2/1
Ο Πύργος ανεστραμμένος
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 2/1

Όταν ο Πύργος εμφανίζεται ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν είτε είναι πολλοί εχθρικοί απέναντί σας είτε ,πολύ αδιάφοροι. Επίσης ορισμένοι από εσάς νοιώθετε ατελείωτη μοναξιά και δεν έχετε το κουράγιο να κάνετε κάτι για αυτό. Άλλοι πάλι σκέφτεστε να σπάσετε έναν τυραννικό δεσμό. Γνωρίζετε ότι προκειμένου να δημιουργήσετε  μια μεγάλη αλλαγή, θα πρέπει να περάσετε  από μια περίοδο σημαντικής  ταλαιπωρίας. Φοβάστε ότι δεν θα τα καταφέρετε αυτήν την φορά. Τώρα είναι η ώρα να αναλογιστείτε σωστά  και να μην φοβηθείτε  να κάνετε το  μεγάλο άλμα. 

Ο Πύργος ανεστραμμένος δείχνει ότι, ενώ εσείς συνειδητά θέλετε αλλαγή και μεταμόρφωση,  φοβάστε αυτά τα δύο πράγματα. Μπορεί να αισθάνεστε ότι η αλλαγή και ο μετασχηματισμός μπορεί να φέρει μαζί τους την καταστροφή και τον πόνο, και έτσι  αντιστέκεστε σε  αυτό.

Πολλά  ασυνήθιστα δυσάρεστα γεγονότα  και  παρεξηγήσεις  πρόκειται να συμβούν  Με τον  Πύργο ανεστραμμένο  είναι ιδιαίτερα σημαντικό να σκεφτείτε πριν μιλήσετε.

Ο Πύργος ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι αρκετοί από εσάς δεν είστε σε θέση να κάνετε σημαντικές αλλαγές. Άλλοι πάλι διακατέχεστε από ένα συναίσθημα μοναξιάς .Πολύ πιθανόν μια σημαντική φιλία να χαλάσει. Αρκετοί από εσάς μπορεί να βιώνετε μία τυραννική σχέση ή βαρετή σχέση. Αυτό αποτελεί ένδειξη ότι η σχέση χρειάζεται περισσότερη δουλειά και περισσότερη επικοινωνία, εάν θέλετε να επιβιώσει. Σκεφτείτε θετικά και μην επικεντρώνεστε  στην “αλλαγή του συντρόφου σας.” Σκεφτείτε πώς θα συμβάλλετε  στην όλη κατάσταση  και  μην χάνετε την ψυχραιμία σας.

Στα οικονομικά, ο Πύργος ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι  δεν είναι ακόμα η κατάλληλη στιγμή για επενδύσεις υψηλού κινδύνου, τα τυχερά παιχνίδια, ή  μια νίκη λοταρία. Σε γενικές γραμμές, Σε αρκετές περιστάσεις υποδηλώνει χρεοκοπία . Χρειάζεστε οικονομική  βοήθεια μην διστάσετε να το ζητήσετε.

Ο Πύργος ανεστραμμένος υποδηλώνει ως ένα βαθμό  τις επιπτώσεις των αλλαγών που έρχονται στη ζωή σας. Μπορεί να σας προειδοποιεί ή μπορεί να έχετε μια διαίσθηση του ότι κάτι σημαντικό πρόκειται να συμβεί ,και ως εκ τούτου μπορείτε να προγραμματίσετε εκ των προτέρων κάποια πράγματα ώστε να αποφευχθεί η καταστροφή που βρίσκεται μπροστά σας.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ