Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 21/12

Αιγόκερως  (22/12-20/1)

Κάρτα ημέρας : Ο Ιππότης των Ξιφών,

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 21/12
Ο Ιππότης των Ξιφών
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 21/12

Ο Ιππότης των Ξιφών, είναι αρχέτυπο μιας δυναμικής προσωπικότητας. Συνδυάζει την επιμονή με την επιθυμία για επιτυχία με την έντονη διάνοια. Ωστόσο, είτε με τη μορφή ενός συντρόφου είτε με τη δική σας εσωτερική φύση, τα ίδια αυτά χαρακτηριστικά μπορούν να δημιουργήσουν έναν τρομερό εχθρό. Όταν αναφέρεται στην περίπτωσή σας, ο Ιππότης των Ξιφών, υποδηλώνει ότι μπορεί να είστε επικεφαλής για νέες περιπέτειες , όπου μπορεί να αντιμετωπίσετε με επιτυχία ότι κάνετε δρώντας αποφασιστικά.

Όταν έχουμε εμμονή με μια συγκεκριμένη ιδέα και θέλουμε να την πραγματοποιήσουμε, τότε τυφλωνόμαστε τόσο από την επιθυμία για την εκπλήρωσή της, που παραλείπουμε σημαντικές  λεπτομέρειες . Ο Ιππότης των Ξιφών είναι μια πολύ ισχυρή φιγούρα που είναι γεμάτη ζωή και ενέργεια. Αυτό πρέπει να εξισορροπηθεί με μια σωστή και πραγματική πραγματοποίηση της συμπόνιας και της ευθύνης.

Μόλις ο Ιππότης των Ξιφών φτάσει στους στόχους του, τίποτα  δεν τον σταματά. Δεν βλέπει – και δεν ενδιαφέρεται – για τυχόν επικείμενες προκλήσεις. Είναι γεμάτος με απόλυτη φιλοδοξία, δύναμη και αποφασιστικότητα να πετύχει με την αναζήτηση του( ανεξάρτητα από το τι). Ωστόσο, αυτός ο προσδιορισμός θα μπορούσε επίσης να τον τυφλώσει για να δει τις πιθανές συνέπειες των πράξεων του στους άλλους, καθώς χαράζει τον δρόμο του προς την επιτυχία. Το τελευταίο θα μπορούσε να τον οδηγήσει σε μεγάλο κίνδυνο.

Σε μια ανάγνωση περί αισθηματικών ο Ιππότης των Ξιφών δείχνει μια καινούρια αγάπη από εκεί που δεν την περιμένατε. Εάν είστε σε σχέση, ο Ιππότης των Ξιφών υποδηλώνει μια σχέση που μπορεί να είναι ανταγωνιστικού χαρακτήρα. Το ζευγάρι μπορεί να ανταγωνίζεται στο ποιος είναι πιο πετυχημένος στη ζωή του, κατά συνέπεια ο πιο πετυχημένος προσφέρει τα περισσότερα στη οικογένεια. Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να υποδηλώνει μια σχέση αγάπης / μίσους.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ