Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 28/3/20

Αιγόκερως  (22/12-20/1)

Κάρτα ημέρας : Το Δέκα των Δηναρίων ανεστραμμένο

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 28/3/20
Το Δέκα των Δηναρίων ανεστραμμένο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 28/3/20

Το Δέκα των Δηναρίων ανεστραμμένο δείχνει ότι είστε έτοιμοι να αμφισβητήσετε την ανάγκη σας για σταθερότητα, ασφάλεια και δέσμευση στη ζωή σας. Έρχεται όμως  να σας υπενθυμίσει ότι μερικές φορές, ο πλούτος μπορεί να είναι μια παγίδα. Όταν περιβάλλεται τον εαυτό σας με ακριβά πράγματα και ζείτε έναν πολυτελές τρόπο ζωής, μπορεί να θέλετε όλο και περισσότερο. Όλο και περισσότερο, ποτέ να μην αισθάνεστε ικανοποιημένοι με αυτό που έχετε. Παραδείγματος χάριν: Αγοράζετε ένα μεγαλύτερο σπίτι που μοιάζει με ένα θέρετρο. Μετά συνειδητοποιείτε ότι τώρα πρέπει να πληρώσετε για πρόσθετη συντήρηση και καθαρισμό για να το διατηρήσετε στην παρθένα κατάσταση. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι τραβώντας μέσα από τα οικονομικά σας αποθέματα προσπαθείτε απεγνωσμένα να υποστηρίξετε αυτό το υψηλότερο βιοτικό επίπεδο και δεν επιθυμείτε να το «υποβαθμίσετε» ακόμα και αν μειωθεί η ροή μετρητών σας. Τα συναισθήματα της αυτοεκτίμησής σας μπορεί να χαθούν ακούσια στον πλούτο σας. Αν ναι, ήρθε η ώρα να ξεδιπλώσετε αυτή τη σύνδεση και να δείτε ότι μπορείτε ακόμα να ζήσετε μια ευτυχισμένη και εκπληκτική ζωή, ακόμη και χωρίς το σπίτι σε στυλ θέρετρο.

Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 28/3/20

Το Δέκα των Δηναρίων ανεστραμμένο  μπορεί να είναι μια προειδοποίηση σχετικά με τη μελλοντική οικονομική σας κατάσταση. Mπορεί να επισημαίνει τα προβλήματα για αργότερα στη ζωή. Παρόλο που ενδέχεται να μην αποτελούν επί του παρόντος πρόβλημα. Το Δέκα των Δηναρίων ανεστραμμένο  μπορεί να επίσης να δείχνει τον ελαττωματικό χαρακτήρα μιας επένδυσης. Μιας επένδυσης που έχετε καταβάλει πολύ χρόνο και προσπάθεια. Γενικά, αυτή η ανεστραμμένη κάρτα δείχνει  ότι βάζετε πολλά στοιχήματα στη βραχυπρόθεσμη επιτυχία σας. Κάντε ένα βήμα πίσω και αξιολογήστε εάν οι αποφάσεις σας αυτή τη στιγμή θα  σας οδηγήσουν σε περισσότερες ζημιές στο μέλλον.

Το Δέκα των Δηναρίων ανεστραμμένο  στο τομέα των σχέσεων μπορεί να δείχνει το ξαφνικό τέλος ενός γάμου μετά από χρόνια. Θα μπορούσε επίσης να δείξει ότι έχετε πληγωθεί, αλλά εξακολουθείτε να ελπίζετε ότι τα πράγματα θα επιστρέψουν στην αρχική τους πορεία.

Για όσους είναι μαζί , το Δέκα των Δηναρίων ανεστραμμένο  επισημαίνει το γεγονός ότι ορισμένες από τις σχέσεις σας ήταν εξαιρετικές για βραχυπρόθεσμη διασκέδαση, αλλά δεν πρόκειται να οδηγηθούν στην  δια βίου δέσμευση.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ