Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 31/8

Αιγόκερως  (22/12-20/1)

Κάρτα ημέρας : Ο Βασιλιάς των Ράβδων ανεστραμμένος

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 31/8
Ο Βασιλιάς των Ράβδων ανεστραμμένος
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 31/8

Ο Βασιλιάς των Ράβδων ανεστραμμένος δείχνει ότι ενώ βρίσκεστε σε ηγετική θέση, δεν είστε έτοιμοι να εμπλακείτε σε αυτό το ρόλο. Μπορεί να είστε ο δημιουργικός ή οραματιστής στην δουλειά σας. Δεν έχετε όμως αναπτύξει ακόμη την ικανότητα “του να κάνετε” τους άλλους να σας ακολουθούν . Μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε επάνω στις ικανότητες ηγεσίας σας ή να ζητήσετε την υποστήριξη ενός ατόμου που έχει φυσικό ταλέντο να κατευθύνει τους άλλους προς έναν κοινό στόχο. Εναλλακτικά, μπορείτε να διαχειριστείτε άλλους, αλλά δεν τους οδηγείτε .Αναθέτετε εργασίες και παρακολουθείτε την απόδοση, αλλά δεν επικοινωνείτε με το όραμα και αναθέτετε στην ομάδα σας να αναλάβει την ευθύνη για τη ζωή. Μπορεί να νομίζετε ότι είστε το μόνο πρόσωπο που μπορεί να κάνει αυτό το όραμα πραγματικότητα, ακόμα και όταν η ομάδα σας είναι εδώ για να σας υποστηρίξει.

Κατά καιρούς, ο Βασιλιάς των Ράβδων ανεστραμμένος μπορεί να είναι επιθετικός και μάλιστα αλαζονικός στην επιδίωξη των στόχων του. Λάβετε υπόψη ότι, καθώς προσπαθείτε να φτάσετε στο όνειρό σας, δεν πρέπει να βάζετε τους άλλους εκτός χώρου. Μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο. Χρειάζεστε την υποστήριξή όλων εκατό τοις εκατό. Επίσης, μην αφήνετε την επιτυχία να σας τυφλώσει, και να νομίζετε ότι είστε πάνω από όλους τους άλλους μόνο και μόνο επειδή είστε ηγέτης. Εξετάστε το ενδεχόμενο να υιοθετήσετε την έννοια του “συνακόλουθου” . Την ικανότητα να είστε μέρος μιας ομάδας και να εκπληρώνετε αυτό που περιμένουν οι άλλοι από εσάς. Ακόμη και ως επίσημος ηγέτης της ομάδας.

Σε προσωπικό επίπεδο, ο Βασιλιάς των Ράβδων ανεστραμμένος σας προειδοποιεί να μη βάζετε ανέφικτους στόχους για τον εαυτό σας και τους άλλους. Παρόλο που είστε πολύ φιλόδοξοι, να είστε έτοιμοι για αποτυχία εάν θέσετε στόχους που είναι μακριά από την πραγματικότητα. 

 

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ