Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 4/12

Αιγόκερως  (22/12-20/1)

Κάρτα ημέρας : Ο Ιππότης των Ράβδων

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 4/12
Ιππότης των Ράβδων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 4/12

Ο Ιππότης των Ράβδων όταν  εμφανίζεται, υποδηλώνει ότι κάτι (ή κάποιος) θα μπει στη ζωή σας  ή πρόκειται να φύγει.

Ο Ιππότης των Ράβδων αν και αντιπροσωπεύει την ωριμότητα,  δεν είναι ακόμη στο επίπεδο μιας βασίλισσας ή ενός βασιλιά. Για αυτό κρατήστε πρός το παρόν τα σχέδια σας κατά νου και μην τα κοινοποιείτε .
Ο Ιππότης των Ράβδων είναι ευερέθιστος και ενθουσιώδης, αλλά έχει και την ικανότητα να υλοποιεί πράγματα. 

Είναι πιθανό ο Ιππότης των Ράβδων να μην αντιπροσωπεύει εσάς αλλά ένα άλλο άτομο στη ζωή σας (ή κάποιον που έρχεται στη ζωή σας). Ένα άτομο που θα είναι ένας πραγματικός παίκτης πρόθυμος να βάλει τα δυνατά του για να πετύχει αυτό που θέλει στην πραγματικότητα.

Η βιασύνη είναι ένα θέμα με τον συγκεκριμένο Ιππότη. Είναι μάλιστα συνηθισμένο για τον Ιππότη  των Ράβδων να συμβολίζει μια αλλαγή κατοικίας. Εσείς ή κάποιος κοντά σας πιθανότατα θα μετακομίσετε. Εάν είναι αυτό που θέλετε, θαυμάσια. Αλλά προσέξτε τα οικονομικά σας.

Σε γενικές γραμμές, ο συγκεκριμένος Ιππότης είναι πιο αξιόπιστος και έχει αυξημένη αίσθηση ευθύνης. Αυτό το άτομο δεν είναι τόσο συναισθηματικά ώριμο όσο ένας Βασιλιάς ή Βασίλισσα, αλλά μπορεί να είναι έτοιμο να δεσμευτεί στο μέλλον.

 Σήμερα ο Ιππότης των Ράβδων , φαίνεται να δείχνει ότι πολλοί από εσάς θα  ολοκληρώσετε σημαντικά καθήκοντα. Κάποιοι από σας θα θελήσετε να εντυπωσιάσετε τους άλλους με τη γνώση και την ικανότητά σας. Ο Ιππότης των Ράβδων υποδηλώνει επίσης μετακόμιση. 

Εάν ξεκινάτε ένα δημιουργικό έργο, τότε θα πρέπει να το κάνετε με πολλή ενέργεια και ενθουσιασμό. Ωστόσο, πρέπει να το εξισορροπήσετε με ρεαλιστικές και καλά στρογγυλεμένες απόψεις. Θα πρέπει επίσης να έχετε ένα σχέδιο που να λαμβάνει υπόψη τις συνέπειες των ενεργειών σας.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ