Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Διδύμων 10/1

Δίδυμοι (21/5-26)

Κάρτα ημέρας : Ο Ερημίτης

o erimitis
Ο Ερημίτης
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Διδύμων 10/1

Η κάρτα του Ερημίτη υποδηλώνει σήμερα ότι αρκετοί από εσάς συνειδητοποιείτε ότι έχετε αποκτήσει σοφία διά μέσου εμπειριών της ζωής. Κάποιοι άλλοι αναζητώντας την δική σας αναγέννηση αποφασίζετε να κλειστείτε στον δικό σας εαυτό κάνοντας κάποιο είδος διαλογισμού. Άλλοι  κάνετε έναν απολογισμό ζωής και να δείτε τι έχετε μέχρι σήμερα προσφέρει εσείς στους άλλους και τι οι άλλοι σε εσάς.

Για πολλούς το αποτέλεσμα θα υπάρξει απογοητευτικό. Τότε άλλοι από εσάς θα αποφασίσετε να αλλάξετε στάση συμπεριφοράς προς τους άλλους π.χ. Να μη είστε τόσο ανοιχτοί μαζί τους. Άλλοι θα προσπαθείτε να ελέγχετε όχι μόνο τα συναισθήματα σας αλλά και τις σκέψεις σας.

Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Διδύμων 10/1

Ορισμένοι από εσάς μπορεί να παραμείνετε κλεισμένοι στον εαυτό σας μέχρις ότου να διαπιστώσετε ότι ήρθε ο κατάλληλος χρόνος για να βγείτε έξω στον στίβο της ζωής ξανά!

Είστε στο σωστό δρόμο με τον ήλιο να λάμπει  στο μέλλον σας. Θα πρέπει όμως πρώτα να μάθετε να ισορροπείτε την ισχυρή θηλυκή ενέργεια σας με την  ενέργεια του συνειδητού σας  νου και τα  φυσικά σας επίπεδα με την αρσενική σας ενέργεια.

Οι απαντήσεις είναι μέσα σας!  Ο Ερημίτης  σας ζητά να απαλλαγείτε από τα όποια συναισθηματικά βάρη που σας έκαναν ή σας κάνουν να θέλετε να είστε σε μια σχέση. Όταν το μυαλό σας είναι ξεκάθαρο τότε θα νιώσετε τελείως διαφορετικά σχετικά με το ποιον θέλετε να προσελκύσετε ως σύντροφος.

Για πολλούς από εσάς απαιτείται μια σχέση υψηλής ακεραιότητας .Για άλλους θα χρειαστεί να νιώσετε πιο άνετα και αυτό θα επιτευχθεί όταν θα είστε μόνο οι δυο σας.

Ο Ερημίτης σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να ξεχάσετε παλιές συναισθηματικές συνδέσεις. Όσο σημαντικές και αν μπορεί να ήταν στο παρελθόν. Αν δεν το κάνετε να ξέρετε ότι θα επηρεάσει την τρέχουσα σχέση σας Είναι καιρός να απαλλαγείτε από φαντάσματα του παρελθόντος.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ