Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Διδύμων 10/11

Δίδυμοι (21/5-26)

Κάρτα ημέρας : Ο Βασιλιάς των Ράβδων

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Διδύμων 10/11
Ο Βασιλιάς των Ράβδων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Διδύμων 10/11

Ο Βασιλιάς των Ράβδων στην ανάγνωση σας, θέλει να σας υπενθυμίσει ότι πρέπει να ζήσετε τη ζωή σας με σκοπό και όραμα.

Ο Βασιλιάς των Ράβδων υποδηλώνει μια ευκαιρία που θα παρουσιαστεί σε σας. Κάτι που πρέπει σίγουρα να κάνετε χωρίς δισταγμό ή αμφιβολία.

Ο Βασιλιάς των Ράβδων μπορεί κατά καιρούς να είναι αλαζονικός ή επιθετικός. Μπορεί να το κάνει αυτό συνειδητά ή ασυνείδητα, αλλά πάντα λόγω της επιθυμίας του να επιτύχει τον τελικό του στόχο. 

Ο Βασιλιάς των Ράβδων μπορεί επίσης κατά καιρούς να προσβάλει  ευαισθησίες τρίτων για να επιτύχει το στόχο του. Η αλαζονεία και η υπερβολική του αυτοπεποίθηση μπορεί να είναι ένα πρόβλημα.

Ο Βασιλιάς των Ράβδων υποδηλώνει την ευκαιρία που αυτοπαρουσιάζεται σε εσάς, και  ότι τώρα έχετε τη δύναμη να την  αποδεχθείτε  και να αναλάβετε την πρόκληση. Είστε ο παράγοντας που καθορίζει  αυτή την κατάσταση, και οι περιστάσεις  απαιτούν να αναλάβετε εσείς την καθοδήγηση των πραγμάτων προς την επίτευξη του τελικού στόχου! Αναποφασιστικότητα ή αμφιβολία δεν έχουν καμία θέση όταν απαιτείται σαφήνεια και εμπιστοσύνη. Ωστόσο η πρόοδος σας και η άνοδος σας  σε αυτό το νέο ρόλο, θα σας κάνουν να αισθάνεστε πιο άνετα.

Ο Βασιλιάς των Ράβδων είναι μια ένδειξη ότι είστε κάποιος που είναι πολύ οραματιστής και προσανατολισμένος. Μπορείτε να επιτύχετε πολλά, επειδή είστε πολύ σαφείς σχετικά με τη μελλοντική κατεύθυνση σας και του πώς θα φτάσετε εκεί. Να μην χάνετε το χρόνο σας σε δραστηριότητες ή σε  σχέσεις που πιστεύετε ότι δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Μην υιοθετείτε την τακτική του να «ακολουθείται την μάζα». Απεναντίας  να προτιμήσετε να ξεκινήσετε μια ισχυρή και άμεση πορεία δράσης.

Ο Βασιλιάς των Ράβδων σας υπενθυμίζει να οδηγήσετε τη ζωή σας με πρόθεση, όραμα και μακροπρόθεσμες προοπτικές. Να ξέρετε ότι ακόμα κι αν αντιμετωπίζετε προβλήματα στο τώρα αυτό είναι μόνο ένα μέρος του ταξιδιού σας!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ