Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Διδύμων 19/7

Δίδυμοι (21/5-26)

Κάρτα ημέρας : Ο Τρελός

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Διδύμων 19/7
Ο Τρελός
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Διδύμων 19/7

Ο Τρελός προτείνει ότι ίσως πρέπει να αρχίσετε κάτι νέο στη ζωή σας και είστε ακριβώς στο σημείο εκκίνησης. Μπορεί να μην έχετε προγραμματίσει τα πάντα ή να έχετε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο εργασίας. Είστε όμως έτοιμοι να κάνετε μια διαδρομή ούτως ή άλλως. Είναι το σήμερα που μετράει και όχι το αύριο. Είναι καιρός να αφήσετε τις προσδοκίες και να είστε ανοιχτοί στη ροή. Η τυφλή πίστη και μια θετική στάση ότι όλα θα λειτουργήσουν σας σπρώχνουν προς τα εμπρός. Ό, τι και αν είναι αυτό έχει δημιουργήσει μια νέα αίσθηση του σκοπού στη ζωή σας. Έτσι μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας να ζει στο παρόν, ενεργώντας με μια ιδιοτροπία και κοιτάζοντας τα πάντα πρός ένα νέο φως και με νέα οπτική γωνία. 

Ο Τρελός ως κάρτα ημέρας απευθύνεται σήμερα περισσότερο στην μέση ηλικία. Μπορεί κάποιοι  μεσήλικες να θέλουνε να απομακρυνθούν από μια μακροχρόνια ασφαλή εργασία. Επαναυποθηκεύουν το σπίτι τους και ρίχνουν τις αποταμιεύσεις μιας ζωής  για να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρησης. Ο Τρελός ως κάρτα ημέρας απευθύνεται σήμερα στην ήσυχη ηλικιωμένη γυναίκα που μετά την απώλεια του συζύγου της, αρχίζει να βγαίνει σιγά-σιγά από τον λήθαργο  και να επανέρχεται στον κόσμο .

Ο σκύλος εκπροσωπεί τους φίλους και την οικογένεια. Όλοι τους προειδοποιούν για την παραφροσύνη των πράξεων τους. Πώς θα τα χάσουν όλα και: “Μην πείτε ότι δεν σας προειδοποιήσαμε”. Ο μεσήλικας άνδρας θα πέσει από την άκρη του βράχου ούτως ή άλλως, απολαμβάνοντας την αίσθηση της ελεύθερης πτώσης. Κάποιοι θα νιώσετε ζωντανοί για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Την ηλικιωμένη γυναίκα την απασχολεί λιγότερο τι σκέφτονται η οικογένεια, οι φίλοι και οι γείτονες, γιατί καταλαβαίνει ότι και αυτή ζει με δανεισμό χρόνου και έχει μόνο μία ευκαιρία να ζήσει το όνειρο. 

Καθώς και οι δύο βρίσκουν την ελευθερία και το νέο νόημα στη ζωή τους, είναι αυτοί που αισθάνονται λύπη για τους τριγύρω τους . Τους βλέπουν όλους κολλημένους σε διαδρομές, βαρετές δουλειές, νόμιμες σχέσεις και θλιβερό τρόπο ζωής. Έχουν δει τα παράθυρά της ευκαιρίας τους και έχουν περάσει από αυτά με ανυπομονησία  χωρίς να θέλουν να χάσουν ούτε λεπτό. Μπορεί σε πολλούς από εσάς να σας πήρε  κάποιο χρόνο και οι συνθήκες μπορεί να μην ήταν ευνοϊκές μέχρι τώρα. Τώρα όμως έχετε επιλέξει ενεργά τη ζωή πάνω από το θάνατο. Ανανεωμένοι, και αναγεννημένοι είστε ελεύθεροι να κυνηγήστε τα όνειρά σας. Ανεμπόδιστοι από αμφιβολίες ή φόβους. Έχει έρθει ο καιρός σας να απολαύσετε το κάθε λεπτό.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ