Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη Διδύμων 2/6/20

Δίδυμοι (21/5-22/6)

Κάρτα ημέρας : Επτά των Ράβδων ανεστραμμένο

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη Διδύμων 2/6/20
Το Επτά των Ράβδων ανεστραμμένο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη Διδύμων 2/6/20

Η αποφυγή συγκρούσεων και η στήριξη είναι κάτι συνηθισμένο όταν παρουσιάζεται το Επτά των Ράβδων ανεστραμμένο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε δυστυχία επειδή ξεφεύγετε από τις δραστηριότητες και προσπαθείτε να παραιτηθείτε από τους στόχους σας, όταν αμφισβητείστε από τον οποιονδήποτε.

Να ξέρετε ότι σε επαγγελματικό επίπεδο το Επτά των Ράβδων ανεστραμμένο υποδηλώνει τη τελική μάχη ενός νικηφόρου πολέμου. Εσείς εξακολουθείτε και έχετε όμως τις αγωνίες σας για το τι πρόκειται να γίνει.

Οι αγωνίες αυτές δεν  είναι τίποτα άλλο παρά μόνο οι εσωτερικοί σας φόβοι και δαίμονες, που σας καθιστούν τρωτούς και ευάλωτους. Απορρέουν από  στερεότυπα συμπεριφοράς που ξεπηδούν από μέσα σας όταν απειλείστε από κάποια μεταβολή ή πρέπει να πάρετε μια σημαντική απόφαση.

Το Επτά των Ράβδων ανεστραμμένο σήμερα αναφέρει ότι έφτασε η μέρα να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους, στον αισθηματικό τομέα ή και τον επαγγελματικό χώρο. Θα υπερασπιστείτε τον εαυτό σας επειδή γνωρίζετε πως έχετε προσφέρει πολλά. Όμως κάποια στιγμή πρέπει να παραδεχτείτε ότι η στάση σας πάνω σε ορισμένα θέματα, έγιναν ο λόγος της συζήτησης. Ίσως και εσείς να το παρατραβήξατε κάπως. Δίνετε και μια εσωτερική μάχη με το χαρακτήρα και τα  στερεότυπα συμπεριφοράς που ξεπηδούν από μέσα σας.

Το Επτά των Ράβδων ανεστραμμένο σας συμβουλεύει ορισμένους από εσάς, να είσαστε προσεκτικοί σε ζητήματα χρεών, που αντί να προσπαθείτε να τα εξοφλείτε, τα διογκώνετε με σπατάλες. Δεν είστε μεθοδικοί και καθόλου αποφασιστικοί. Έχετε γίνει θέμα προς συζήτηση στον επαγγελματικό σας χώρο και όχι με καλά λόγια. Με τις πράξεις σας, είναι φυσικό να μην βρίσκετε υποστηρικτές. Αν συνεχίσετε αυτή την καθοδική πορεία, στο μέλλον θα βρίσκεστε να ψάχνετε για δουλειά και θα είστε ήδη πολύ χρεωμένοι.

 

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ