Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη Διδύμων 24/5/20

Δίδυμοι (21/5-22/6)

Κάρτα ημέρας : Το Τρία των Κυπέλλων

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη Διδύμων 24/5/20
Το Τρία των Κυπέλλων ανεστραμμένο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη Διδύμων 24/5/20

Ενώ Το Τρία των Κυπέλλων είναι μια κάρτα φιλίας και κοινωνικών γεγονότων, το  Τρία των Κυπέλλων ανεστραμμένο  δείχνει ότι στο τώρα προτιμάτε την μοναξιά .Ίσως έχετε περάσει πολύ χρόνο με τρίτα άτομα και τώρα χρειάζεστε λίγο χρόνο για να μείνετε  μόνοι. Αν κάποιοι από εσάς ανήκετε σε μια κοινωνική ομάδα είστε έτοιμοι να αποχωρήσετε.  Υλοποιήστε την επιθυμία σας να βγείτε από την κοινωνική σκηνή για λίγο. Απολαύσετε αυτή τη φορά την μοναξιά, ώστε να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε με ποιούς θέλετε να συνδεθείτε περισσότερο στο μέλλον.

Εάν συμμετείχατε σε ένα δημιουργικό έργο, τώρα ήρθε η ώρα να εργαστείτε ανεξάρτητα και ομαδικά. Το Τρία των Κυπέλλων ανεστραμμένο  μπορεί να δείξει ότι η δημιουργικότητά σας καταπνίγεται. ή Ότι αναγκάζεστε να  συμμορφώνεστε με την ομάδα. Μπορεί να είστε μέλος μιας ομάδας που κάνει τα πράγματα με έναν συγκεκριμένο τρόπο και δεν είναι ανοιχτό σε καινοτομίες ή εναλλακτικές προσεγγίσεις. Πρέπει να εξετάσετε αν είστε πρόθυμοι να θυσιάσετε τις δημιουργικές σας ικανότητες υπέρ των επιθυμιών του ομίλου.

Εάν αντιμετωπίζετε υψηλά επίπεδα άγχους ή εργάζεστε σκληρά, το Τρία των Κυπέλλων ανεστραμμένο  εμφανίζεται ως μήνυμα ότι πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να ανακάμψετε και να κερδίσετε την υποστήριξη  φίλων πριν επιστρέψετε στην πραγματικότητα. Μπορεί να εργάζεστε τόσο σκληρά ώστε να έχετε χάσει τη σχέση σας με τους φίλους και την οικογένειά σας. Τώρα είναι η στιγμή να επανασυνδεθείτε και να επαναπροσδιορίσετε την αγάπη και την υποστήριξή τους. Δείτε αυτήν την κάρτα ως υπενθύμιση για να επανασυνδεθείτε με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Μείνετε χαλαροί, χωρίς να ανησυχείτε υπερβολικά για τις συνέπειες.

Από την άλλη πλευρά, το Τρία των Κυπέλλων ανεστραμμένο μπορεί να σημαίνει ακρότητες. Παράλληλες σχέσεις, νυχτερινή ζωή, ναρκωτικά, ποτά όταν αυτό που χρειάζεστε είναι ισορροπία στη ζωή σας .Να έχετε επίγνωση των μακροπρόθεσμων συνεπειών των ενεργειών σας και να αναρωτηθείτε εάν αυτός ο τρόπος ζωής είναι βιώσιμος. Ανασυγκροτηθείτε!

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ