Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Διδύμων 3/1

Δίδυμοι (21/5-26)

Κάρτα ημέρας : Ο Τροχός της Τύχης

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Διδύμων 3/1
O Τροχός της Τύχης
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Διδύμων 3/1

Ο Τροχός της Τύχης στρέφεται συνεχώς. Μας περνάει το μήνυμα ότι η ζωή αποτελείται από καλές και κακές στιγμές. Ότι ο κύκλος είναι κάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Είναι κάτι που υπόκειται τόσο στους βασιλιάδες όσο και στους εργάτες, και ότι κανείς στη γη δεν μπορεί να αποφύγει αυτό που είναι μοιραίο. Όταν έχετε καλές στιγμές στη ζωή σας, βεβαιωθείτε ότι τις απολαμβάνετε στο έπακρο, γιατί αυτό που εμφανίζεται πάντα θα πέσει κάτω. Το ίδιο ισχύει και αντίστροφα – όταν βρίσκεστε σε κακή κατάσταση, τα πράγματα θα γίνουν τελικά καλύτερα

Οι μεγαλύτερες δυνάμεις που βρίσκονται εκτός ανθρώπινου ελέγχου βρίσκονται εδώ. Οι ίδιες δυνάμεις που διέπουν την αλλαγή των εποχών, ή η άνοδος και η θέση του ήλιου είναι επίσης ο κύριος της τύχης και η τύχη των ατόμων. Όπου αυτό προσγειώνεται είναι τόσο τυχαίο όσο και η πιθανότητα. Η πιθανότητα του ότι μπορεί να βρεθείτε είτε στην κορυφή είτε στο κάτω μέρος. Αλλά να θυμάστε ότι ανεξάρτητα από το ποιο αποτέλεσμα δεν μπορεί να διαρκέσει για πολύ καιρό, γιατί ο τροχός γυρίζει πάντα.

Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Διδύμων 3/1

Ο Τροχός της Τύχης υποδηλώνει σήμερα ότι υπάρχει επιτέλους μία αλλαγή της τύχης προς το καλύτερο. Εφιστά την προσοχή σας στο γεγονός ότι είναι αναγκαίο να αναγνωρίσετε ένα παράθυρο ευκαιρίας καθώς θα είναι μόνο προσωρινά διαθέσιμο.

Θα πρέπει επίσης να εκμεταλλευτείτε και την παραμικρή ευκαιρία που θα σας δοθεί. Οι τομείς στους οποίους αναφέρεται σήμερα η κάρτα του Τροχού της Τύχης έχουν σχέση με την ευημερία και την οικογένεια. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να επωφεληθείτε από την προβολή των προκατόχων σας.

Ο Τροχός της Τύχης δείχνει ότι δεν πρέπει απλά να σταθείτε  και να δεχτείτε ό, τι η ζωή σας φέρνει στα χέρια. Πρέπει να δώσετε και εσείς μία “χείρα βοηθείας” προκειμένου να παραμείνει σε ανοδική πορεία ό τροχός!  Όταν τα πράγματα έρχονται προς  τα κάτω, αντί να κοιτάτε  και να  ελπίζετε  να καλυτερέψουν τα πράγματα, μπορείτε να εργαστείτε ενεργά για τη βελτίωση της κατάστασης σας, επιταχύνοντας έτσι τη διαδικασία της  ανάκαμψης. Τέλος, ο τροχός σας ζητά να μην  αποθαρρύνεστε  όταν αντιμετωπίζετε  αντιξοότητες. Φυσικά οι αντιξοότητες είναι ένα  μέρος της ζωής και θα πρέπει να αναμένονται από καιρό σε καιρό. Το γεγονός ότι θα υπάρξουν  κακές στιγμές  δεν πρέπει να σας ανησυχήσει. Τις αποδέχεστε, ως κάτι  φυσικό ! Ψάξτε για τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αντιμετωπίσετε και να υπερνικήσετε  τις αντιξοότητες. Αν δεν μπορείτε  να τις αντιμετωπίσετε , τότε αυτό θα μπορούσε να εκληφθεί ως  ένα πρόβλημα.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ