Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Διδύμων 7/1

Δίδυμοι (21/5-26)

Κάρτα ημέρας : O Iππότης των Ξιφών ανεστραμμένος

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Διδύμων 7/1
Ο Ιππότης των Ξιφών ανεστραμμένος
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Διδύμων 7/1

O Iππότης των Ξιφών ανεστραμμένος είναι εξαιρετικά ανυπόμονος, παρορμητικός και σφύζει από ενέργεια. Υποδηλώνει τόση πολλή ενέργεια, αλλά χωρίς κατεύθυνση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα αρκετοί από εσάς να παίρνετε  βιαστικές αποφάσεις και τραβώντας προς τα κάτω και άλλους μαζί σας Αν πάλι  αντιμετωπίσετε αυτό το είδος του ατόμου, θα πρέπει να είσαστε πολύ επιφυλακτικοί μαζί του και να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε παγιδευτεί από όλη την ενέργεια που τον περιβάλλει. Αυτό το πρόσωπο είναι δεινός ομιλητής και  γεμάτο από ιδέες και σκέψεις για μελλοντικές ευκαιρίες. Μην σας παρασύρει η δική του δράση και ενέργεια!

O Iππότης των Ξιφών ανεστραμμένος μπορεί να είναι ένα άτομο ψυχρό και συναισθηματικά απόμακρο. Ένα άτομο που ορμά απερίσκεπτα σε νέα εγχειρήματα, χωρίς να αναλογιστεί τις συνέπειες. Μπορεί επίσης να είναι κάποιο δικό σας άτομο που να απαιτεί την διαρκή σας προσοχή, να είναι αγενής ή να μην δέχεται την άρνηση σας. Σε καθαρά αισθηματικό επίπεδο υποδηλώνει ότι κάποιος είναι τόσο δεσποτικός απέναντι σας που δεν σας αφήνει να εκφράσετε τις απόψεις σας.

O Iππότης των Ξιφών ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι κάποιοι από εσάς αναζητάτε την αλήθεια σε κάποιο θέμα που σας απασχολεί. 

O Iππότης των Ξιφών ανεστραμμένος είναι ένα είδος ενέργειας που επιφέρει αλλαγές, που όμως συνοδεύονται συχνά από συγκρούσεις.

Ενίοτε ο Iππότης των Ξιφών ανεστραμμένος αναφέρετε σε ανθρώπους μεγάλων αξιωμάτων (π.χ. ντετέκτιβ, δημοσιογράφους, επιστήμονες, ακτιβιστές). Γενικά  οποιοδήποτε επάγγελμα που καθώς επικεντρώνεται  στην εύρεση της αλήθειας αποκαλύπτει  σκληρές  αλήθειες που βλάπτουν τη φήμη, των ανθρώπων.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ