Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ζυγού 12/11

Ζυγός  (23/9-23/10)

Κάρτα ημέρας : Ο Βαλές των Κυπέλλων ανεστραμμένος 

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Ζυγού 12/11
Ο Βαλές των Κυπέλλων ανεστραμμένος
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ζυγού 12/11

Ο Βαλές των Κυπέλλων ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι υπάρχει ένα μπλοκάρισμα στη δημιουργικότητά σας. Υπάρχουν πράγματα ή έργα που θεωρείτε ενδιαφέροντα, αλλά τώρα έχετε απροθυμία για να τα κάνετε. Μπορεί να τα κάνετε για χρήματα, για φήμη ή κάτι άλλο. Ο Βαλές των Κυπέλλων ανεστραμμένος  δείχνει ότι θα πρέπει να θυμάστε τη χαρά που είχατε όταν ολοκληρώνατε τα έργα σας στο παρελθόν για να ανακτήσετε την χαμένη σας έμπνευση.
Μια άλλη εκδοχή του του Βαλέ των Κυπέλλων ανεστραμμένου  είναι ότι μπορεί να αναφέρεται σε ένα ταραγμένο άτομο. Ένα άτομο που φοβάται την πραγματικότητα είτε λόγω συναισθηματικότητας, είτε λόγω οικονομικών παραγόντων, ασθένειας ή κάτι άλλο. Τα άτομα αυτά θεωρούν ότι αυτά τα θέματα είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν. Έτσι ίσως οδηγούνται σε κατάχρηση αλκοόλ ή φαρμάκων για να ξεφύγουν. Θα μπορούσε να είναι μια εικόνα για εσάς ή για έναν αγαπημένο σας που αγωνίζεται για την αυτό-αποδοχή. 
Ο Βαλές των Κυπέλλων ανεστραμμένος  δείχνει ότι κάποιος δεν έχει έμπνευση. Πολεμά με χαμηλή αυτοεκτίμηση και είναι εύκολα καταθλιπτικός. Σκεφτείτε τι θα μπορούσατε  να κάνετε για να τους βοηθήσετε, να τους εμπνεύσετε για να είναι ο καλύτερος εαυτός τους.

Ο Βαλές των Κυπέλλων ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι η σχέση είναι γεμάτη παιδαριώδεις διαμάχες. O ένας σύντροφος παίρνει τα πράγματα πολύ προσωπικά και αυτό τον καθιστά  ανυπόφορο για τον άλλον. Αυτό κάνει επίσης δύσκολη την επικοινωνία στη σχέση. Όσο για τα συναισθήματα, έχουν γίνει ουδέτερα.

Ο Βαλές των Κυπέλλων ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι το ερωτικό σας ενδιαφέρον τον αφήνει αδιάφορο. Έτσι δεν έχει κανένα λόγο να σας θαυμάζει όπως παλιά.

Ο Βαλές των Κυπέλλων ανεστραμμένος είναι ένα άτομο συναισθηματικά ανασφαλές και δεν μπορεί να διεξάγει υγιείς σχέσεις. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο ίδιος περιμένει πολλά από τους άλλους αλλά δίνει πολύ λίγα.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ