Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ζυγού 14/5/20

Ζυγός  (23/9-23/10)

Κάρτα ημέρας : Το Επτά των Δηναρίων

epta ton dinarion
Το Επτά των Δηναρίων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ζυγού 14/5/20

Το Επτά των Δηναρίων σας συμβουλεύει να κάνετε ένα βήμα πρός τα πίσω και να σκεφτείτε αν αξίζει πραγματικά να αφιερώσετε και άλλο χρόνο στην εργασία σας.

Μήπως ήρθε η ωρα για να δώσετε ένα διάλειμμα στον εαυτό σας; Μήπως πρέπει να αφιερώσετε λίγο από τον χρόνο σας και στον σύντροφο σας; Αν ναι, μην διστάσετε να το ,κάνετε! Αν όχι επαναπροσδιορίστε τις στρατηγικές σας και τις κατευθύνσεις σας

Το Επτά των Δηναρίων προμηνύει επίσης και την πιθανότητα αλλαγής προς το καλύτερο

Η έννοια των Επτά των Δηναρίων σχετίζεται με τις επενδύσεις και την προσπάθεια. Ακολουθώντας το Έξι των Δηναρίων που αναφέρεται στο τέλος των οικονομικών ή υλικών ταλαιπωριών. Αν βάζετε χρόνο και προσπάθεια στην εργασία σας, σημαίνει ότι οι προσπάθειές σας πληρώνουν και θα πληρώσουν και στο μέλλον.

Αν θέλεις να επενδύσετε το Επτά των Δηναρίων δείχνει ότι είστε έτοιμοι να καταβάλετε πολλή προσπάθεια και χρόνο για να πετύχετε ότι θέλετε. Το Επτά των Δηναρίων επιβεβαιώνει το μακροπρόθεσμο όραμά σας και σας βοηθά να αποδείξετε ότι δεν περιορίζεστε στο να βλέπετε μόνο βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα . Δείχνει πόσο εκτιμάτε την επένδυση λόγω της προσπάθειας που καταβάλετε. 

Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ζυγού 14/5/20

Το Επτά των Δηναρίων συνδέεται συχνά και με το φόβο της αποτυχίας. Δεν ξέρετε αν πρόκειται να αποκομίσετε καρπούς από τη σκληρή δουλειά σας. Θα μπορούσε επίσης να σημαίνει απογοήτευση όταν υπάρχει καθυστέρηση. Μπορεί να έχετε καταβάλει μεγάλη προσπάθεια στα έργα σας, αλλά δεν υπάρχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα στο τώρα. Το καλό είναι ότι μαθαίνετε από τις αποτυχίες και τα λάθη σας. Τα λάθη σας επιτρέπουν να εξετάσετε πώς να επενδύσετε καλύτερα το χρόνο σας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις μελλοντικές σας επιχειρήσεις.

Το Επτά των Δηναρίων δείχνει τις φορές που μια επιλογή πρέπει να γίνει ανάμεσα στη διατήρηση των κεκτημένων και στην επιθυμία σας να αποκτήσετε περισσότερα . Αυτή είναι ίσως η πιο απροκάλυπτα δυαδική κάρτα των δηναρίων με αποτέλεσμα και οι δύο επιλογές μπορεί να φαίνονται προσοδοφόρες σε διαφορετικές εποχές και σε διαφορετικές περιστάσεις. Από τη μία πλευρά, έχουμε την συντηρητική άποψη της μη ανάληψης ρίσκου και διατηρώντας ό, τι έχουμε. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να βγείτε έξω και να αποκομίσετε μεγαλύτερα οικονομικά οφέλη αλλά με κίνδυνο να τα χάσετε όλα. Η απόφαση είναι εξαιρετικά δύσκολη. 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ