Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ζυγού 15/12

Ζυγός  (23/9-23/10)

Κάρτα ημέρας : Ο Ερημίτης

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Ζυγού 15/12
Ο Ερημίτης
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ζυγού 15/12

Αγαπητοί φίλοι μεγάλες εσωτερικές συγκρούσεις και διλήμματα χαρακτηρίζουν σήμερα πολλούς από εσάς. Προσέξτε όμως! Μην προβείτε σε βεβιασμένες ενέργειες ή αποφάσεις. Εξετάστε πολύ προσεκτικά όχι μόνο τα συν και τα πλην μιας απόφασης αλλά και όλες τις δυνητικές παραμέτρους που την διέπουν και δεν είναι ορατές στο τώρα.

Ο Ερημίτης σε αισθηματικό επίπεδο δεν είναι καλός οιωνός. Υποδηλώνει την απιστία. Εδώ όμως γεννάται και το εξής ερώτημα: Απατάτε εσείς τον σύντροφο σας ή ο/η σύντροφος σας εσάς; Αντί όμως να παίζουμε με ερωτήματα ας κοιτάξουμε αντικειμενικά τις πιθανότητες επιβίωσης μιας σχέσης.

Ο Ερημίτης υποδηλώνει επίσης τον ερχομό ενός νέου συντρόφου.

Ο Ερημίτης αντικατοπτρίζει επίσης το γεγονός ότι επιδίδεστε σε μια περίοδο ενδοσκόπησης. Θέλετε να αναζητήσετε την αλήθεια με κάθε κόστος. Επιθυμείτε μια νέα κατεύθυνση στη ζωή και, ως εκ τούτου, έχετε αρχίσει πρόσφατα ένα ταξίδι αυτο-ανακάλυψης και περισυλλογής. Έρχεται μια στιγμή στη ζωή, των όλων μας που θα αρχίσουμε να αμφισβητούμε το status quo.
Σε αυτή ακριβώς την φάση βρίσκεστε αρκετοί από εσάς γνωρίζοντας ότι υπάρχει ένα βαθύτερο νόημα στη ζωή, και ως εκ τούτου, θα αρχίσετε να το αναζητάτε. Η αναζήτηση αυτή είναι κυρίως μια μοναχική αναζήτηση, γιατί οι απαντήσεις δεν βρίσκονται στον εξωτερικό κόσμο, αλλά μέσα σας. Έτσι, η κάρτα της Ταρω ο Ερημίτης δείχνει μια στιγμή που θα αναζητήσετε τη μοναξιά και την απομόνωση από τους άλλους θέλοντας να κάνετε έναν απολογισμό της ζωής σας!

Ο Ερημίτης αντικατοπτρίζει το γεγονός ότι ήρθε η ώρα τώρα να συνειδητοποιήσετε ότι η αλήθεια και η κατανόηση που επιδιώκετε είναι μέσα σας και όχι στον έξω κόσμο. Αυτή είναι μια τέλεια στιγμή για να κάνετε ένα βήμα πίσω και να εξετάσετε βαθιά τα κίνητρα σας, τις προσωπικές σας αρχές και αξίες.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ