Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ζυγού 16/10

Ζυγός  (23/9-23/104

Κάρτα ημέρας : Ο Άσσος των Δηναρίων ανεστραμμένος

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Ζυγού 16/10
Ο Άσσος των Δηναρίων ανεστραμμένος

Ο Άσσος των Δηναρίων ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι  μπορεί να αισθάνεστε διστακτικοί για να προχωρήσετε σε κάποια προσφορά ή ευκαιρία. Ιδιαίτερα εκείνη που σχετίζεται με την καριέρα σας, τα οικονομικά ή την επιχείρησή σας. Μπορείτε να  είστε γεμάτοι αμφιβολίες στο να είστε έτοιμοι. Αξιολογήστε τη σκοπιμότητα της ιδέας σας και των δυνητικών αποτελεσμάτων της. Επικεντρωθείτε με προσοχή και θα καταλάβετε αν μια  ευκαιρία είναι κατάλληλη για εσάς ή όχι.

Ο Άσσος των Δηναρίων ανεστραμμένος μπορεί επίσης να είναι μια προειδοποίηση ότι μια οικονομική ευκαιρία – μια αύξηση μισθών, μια νέα δουλειά, ένα δάνειο ή μια προσφορά για επιχείρηση απορρίπτεται χωρίς εξήγηση. 

Επιπλέον, ο Άσσος των Δηναρίων ανεστραμμένος σας συμβουλεύει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις δαπάνες σας.  Τώρα δεν είναι η στιγμή να αναλάβετε οποιεσδήποτε υποχρεώσεις με τεράστιες μηνιαίες αποπληρωμές. Μην βασίζεστε στην υπόσχεση μιας οικονομικής ευκαιρίας στο μέλλον (όπως μια αμοιβή ή ένα δώρο). Να είστε ρεαλιστικοί και να αφήσετε ένα μικρό απόθεμα στον λογαριασμό  σας σε περίπτωση που είστε χωρίς απασχόληση ή έχετε μια μεγάλη και απροσδόκητη οικονομική επιβάρυνση.

Μερικές φορές, ο Άσσος των Δηναρίων ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι προσπαθείτε να υλοποιήσετε τους στόχους σας, αλλά εξακολουθούν να καθυστερήσεις και άλλα εμπόδια. Αν έχετε περιορισμένη επιτυχία, ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσετε την μέχρι τώρα στρατηγική σας. Χρειάζεται να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας σε κάτι πιο ρεαλιστικό; Χρηματοοικονομικές ή άλλες επαγγελματικές συμβουλές μπορεί να είναι απαραίτητες για να σας βοηθήσουν να επανέλθετε στην πορεία.

Αν ετοιμάζεστε  να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση ή να αναλάβετε μια νέα προσφορά εργασίας, ο Άσσος των Δηναρίων ανεστραμμένος προειδοποιεί για σημαντικό κίνδυνο λόγω έλλειψης σχεδιασμού και πρόβλεψης. Αφιερώστε  περισσότερο χρόνο στο στάδιο του σχεδιασμού και δώστε μεγάλη προσοχή στις οικονομικές πτυχές της νέας σας  επιχείρησης.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ