Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ζυγού 19/7

Ζυγός  (23/9-23/104

Κάρτα ημέρας : Εννέα των Δηναρίων ανεστραμμένο

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Ζυγού 19/7
Το Εννέα των Δηναρίων ανεστραμμένο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ζυγού 19/7

Μεγάλα διλήμματα για εσάς σήμερα αγαπητοί Ζυγοί. Του τύπου ” Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα; ” Έτσι λοιπόν σήμερα από τη μια πλευρά αναρωτιέστε:  “Είμαι αρκετά ικανός; “”Μπορώ να χρεώνω υψηλότερες τιμές ή να ζητήσω αύξηση των αποδοχών; “. “Μπορώ να να προσελκύω τους σωστούς ανθρώπους στη ζωή μου;”. Η σημερινή κάρτα λοιπόν αν και ανεστραμμένη έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση. Σαφώς και η κότα έκανε το αυγό, άρα αφήστε τα όποια χαζά διλήμματα και σκεφτείτε την δική σας αξία

Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στην αύξηση της αίσθησης αυτοπεποίθησης. Επενδύστε στον εαυτό σας , μάθετε ένα νέο επάγγελμα. Αποκτήστε ένα επιπλέον προσόν για να ενισχύσετε την καριέρα σας ή να ακολουθήσετε μια προσωπική πορεία ανάπτυξης. Αγαπήστε τον εαυτό σας. Ακόμα κι αν είστε απρόθυμοι να ξοδέψετε χρήματα για τον εαυτό σας, ξέρετε ότι μπορείτε να επιδοθείτε στις πολυτέλειες της ζωής. Ιδιαίτερα αν σας κάνει να νοιώθετε καλά και να «αξίζετε».Είστε δυνατοί. Είστε περισσότερο από δυνατοί. Είστε καταπληκτικοί!

Μερικές φορές, το  Εννέα των Δηναρίων ανεστραμμένο μπορεί να εμφανιστεί όταν είστε τόσο απασχολημένοι με το να εργάζεστε και να μην έχετε χρόνο ή ενέργεια για να απολαύσετε τους καρπούς της εργασίας σας. Για παράδειγμα, σε μια προσπάθεια απόκτησης πλούτου, μπορεί να εργάζεστε εβδομαδιαίως 70 ώρες χωρίς χρόνο διαλείμματος, χάνοντας την ευκαιρία να απολαύσετε τον πλούτο που δημιουργείτε.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ