Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ζυγού 20/6/20

Ζυγός  (23/9-23/10)

Κάρτα ημέρας : Το Πέντε των Δηναρίων

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Ζυγού 20/6/20
Το Πέντε των Δηναρίων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ζυγού 20/6/20

Το Πέντε των Δηναρίων αναφέρεται σε οικονομικά θέματα, απασχόλησης ή σχέσεων. Δυστυχώς, είναι ένας αρνητικός δείκτης για όλα. Το Πέντε των Δηναρίων υποδηλώνει την αλληλοεπικάλυψη, την απώλεια θέσεων εργασίας και τη δυνατότητα απιστίας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αξιολογήσετε προσεκτικά τι έχει σημασία στη ζωή σας και να επεξεργαστείτε τις προτεραιότητές σας. π.χ κατά πόσον η δουλειά σας ή η σχέση σας έχει μεγαλύτερη σημασία. Για να μετριάσετε τη ζημιά σε ορισμένους τομείς της ζωής σας, μπορεί να χρειαστεί να περιθωριοποιήσετε κάποιους άλλους.

Το Πέντε των Δηναρίων σημαίνει ”έξω στο κρύο !” Το Πέντε των Δηναρίων Το Πέντε των Δηναρίων σημαίνει την ανάγκη της επιβίωσης.

Σε έναν κόσμο που εξισώνει την επιτυχία με την οικονομική ασφάλεια, η απώλεια του Πέντε των Δηναρίων είναι ένα πλήγμα για την αυτοεκτίμηση του ατόμου. Το θέμα της φτώχειας δεν είναι η πραγματική ένδεια που εμφανίζεται στο Πέντε των Δηναρίων. Υπάρχει μια πνευματική ζημία που συχνά προηγείται ή συνοδεύει την απώλεια του υλικού πλούτου.
Αλλά δεδομένου ότι το εξωτερικά προβλήματα, συχνά, πρέπει να επιλυθούν πριν από τίς εσωτερικές συγκρούσεις, πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας ότι αυτή η κάρτα δείχνει τα πολλά πρόσωπα του υλικού κόσμου. Την ατυχία και την έλλειψη η απώλεια πόρων, τη γενική φτώχεια, την αρρώστια, την ανεργία, την μοναξιά. Η κάρτα αυτή σας λέει επίσης ότι πολλά από αυτά προκαλούνται από τα συναισθήματά σας. Η απληστία θα οδηγήσει σε απώλεια, το άγχος θα οδηγήσει σε λάθη, η κτητικότητα θα οδηγήσει σε μοναξιά. Με επίκεντρο το υλικό, μπορείτε να παραβλέπετε την πνευματική ανάπτυξη που ο Άσσος είχε υποσχεθεί. Αυτό οδηγεί  στο πιο πνευματικό νόημα του Πέντε των Δηναρίων. Αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει τη σκοτεινή νύχτα της ψυχής, καθώς σκοντάφτετε γύρω στο σκοτάδι, επειδή δεν μπορείτε πλέον να δείτε το φως που λάμπει μέσα σας.

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ