Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ζυγού 26/12

Ζυγός  (23/9-23/10)

Κάρτα ημέρας : Το Τέσσερα των Ξιφών 

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Ζυγού 26/12
Το Τέσσερα των Ξιφών
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ζυγού 26/12

Το τελευταίο δεκαήμερο ήταν ιδιαίτερα κουραστικό για πολλούς από εσάς. Οι γνώμες για το άτομο σας διίστανται: Άλλοι πιστεύουν ότι είστε τελειομανείς και δεν δίνετε την πρέπουσα σημασία στην ιδιωτική σας ζωή. Άλλοι ότι είστε συνεχώς μεμψίμοιροι και ανικανοποίητοι με όλους και με όλα. Προσωπική μου άποψη:

Το Τέσσερα των Ξιφών υποδηλώνει ότι ήρθε η ώρα να αποτραβηχτείτε για λίγο από τον στίβο της ζωής. Να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα. Αν πάλι κάποιοι πιστεύετε ότι τα περιθώρια του χρόνου είναι στενά για κάτι τέτοιο τότε προσπαθήστε να κάνετε κάτι πιο παραγωγικό.

Το Τέσσερα των Ξιφών αναπαριστά την ανάπαυσή σας από τις μάχες της ζωής σας. Η ειρήνη μπορεί να είναι προσωρινή, αλλά να τη εκτιμάτε όσο διαρκεί.

Το Τέσσερα των Ξιφών μπορεί επίσης να υποδηλώνει αποκατάσταση από μια μακροχρόνια ασθένεια.

Το Τέσσερα των Ξιφών  υποδηλώνει την ανάγκη για απομόνωση. Χρειάζεστε να μείνετε μόνοι για να αξιολογήσετε σωστά την κατάστασή σας. Η παρεμβολή τρίτων σάς αποσυντονίζει.  Πρέπει να συγκεντρώσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Ίσως  κάποια  οδυνηρή απώλεια να σας έχει φέρει σύγχυση και απογοήτευση. Ίσως πάλι νιώθετε πως κανείς δεν μπορεί να σας καταλάβει. Οπότε η μοναξιά έστω κι αν είναι δύσκολη είναι απαραίτητη ώστε να είστε  σε θέση να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να αναζωογονήσετε  το πνεύμα σας.

Το Τέσσερα των Ξιφών δείχνει μια περίοδο ανάπαυσης και αποκατάστασης μετά από μια περίοδο προκλήσεων- με την υπόσχεση ότι όταν θα ανακάμψετε-και μετά από  λίγο θα μπορέσετε  να επιστρέψετε ξανά στον αγώνα . Εν τω μεταξύ, το Τέσσερα των Ξιφών σας παροτρύνει – για να μείνετε σιωπηλοί και ανενεργοί. Αυτή είναι η στιγμή να δημιουργήσετε ψυχική δύναμη . Διαλογιστείτε και περάστε το χρόνο σας σε μια ήρεμη ατμόσφαιρα. Θα πρέπει να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας και να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας για διαλογισμό . Θα πρέπει να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε.

Το Τέσσερα των Ξιφών είναι μια υπενθύμιση ότι μετά από κάθε κρίση και πριν από κάθε νέα πρόκληση, υπάρχει πάντα μια στιγμή χαλάρωσης και περισυλλογής.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ