Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ζυγού 28/3/20

Ζυγός  (23/9-23/10)

Κάρτα ημέρας : Ο Ήλιος ανεστραμμένος 

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Ζυγού 28/3/20
Ο Ήλιος ανεστραμμένος
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ζυγού 28/3/20

Ο Ήλιος ανεστραμμένος  υποδηλώνει ότι μπορεί να έχετε σημαντικές δυσκολίες να βρείτε θετικές πτυχές σε ορισμένες καταστάσεις. Τα σύννεφα μπορεί να εμποδίζουν τη ζεστασιά και το φως που χρειάζεστε για να προχωρήσετε. Αυτό μπορεί να σας εμποδίσει να αισθανθείτε σίγουροι και ισχυροί. Μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με ορισμένες αποτυχίες που καταστρέφουν την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σας. 

Από την άλλη πλευρά, ο Ήλιος ανεστραμμένος  μπορεί να είναι μία ένδειξη ότι δεν είστε ρεαλιστές. Μπορεί να είναι μια ένδειξη ότι έχετε υπερβολικά αισιόδοξη αντίληψη για ορισμένες καταστάσεις. Αυτά είναι πράγματα που πρέπει να τα λάβετε υπόψη για να βεβαιωθείτε ότι είστε στο σωστό δρόμο και ότι οι επιτυχίες σας  θα συνεχιστούν.

Ο Ήλιος ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι μπορεί να έχετε σημαντικές δυσκολίες να βρείτε θετικές πτυχές σε ορισμένες καταστάσεις. Τα σύννεφα μπορεί να εμποδίζουν τη ζεστασιά και το φως που χρειάζεστε για να προχωρήσετε .Αυτό μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε ανίσχυρο. Μπορεί να έρθετε αντιμέτωπο με ορισμένες καταστάσεις που καταστρέφουν την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σας. 

Από την άλλη πλευρά, ο Ήλιος ανεστραμμένος μπορεί να είναι ένδειξη του ότι δεν είστε ρεαλιστές. Μπορεί να είναι ένδειξη του ότι είστε υπερβολικά αισιόδοξοι για ορισμένες καταστάσεις. Αυτά είναι πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη για να βεβαιωθείτε ότι είστε στο σωστό δρόμο και ότι οι επιτυχίες θα συνεχιστούν.

Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ζυγού 28/3/20

Ο Ήλιος ανεστραμμένος υποδηλώνει, πλήξη, ανία, έναν όχι εμπνευσμένος τρόπος ζωής. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να περάσουν απαρατήρητες κάποιες προειδοποιήσεις οι οποίες επέφεραν δυσάρεστες καταστάσεις στην ζωή σας. Μην ανησυχείτε. Έστω και δια μέσου των όποιων αναβολών, τα πράγματα θα αρχίσουν να κυλούν και πάλι όπως τα θέλατε. Χρειάζετε μόνο να είστε πιο συγκεκριμένοι με τα οράματα σας και να κατανοήσετε τις πραγματικές επιθυμίες της καρδιάς σας!

 Ο Ήλιος ανεστραμμένος επισημαίνει αυτή τη μέρα κάποια απαισιοδοξία. Θα σκέφτεστε πως τίποτα δεν αλλάζει και τίποτα καλύτερο δεν γίνεται. Η απελπισία που θα σας πιάσει σήμερα δεν είναι πρωτόγνωρη, αλλά το γεγονός ότι κλονίζεται η αυτοπεποίθησή σας, είναι. Δεν θα βρίσκετε πουθενά χαρά, παρά μόνο απογοήτευση. Ίσως να νοιώθετε πως το ένα κακό, έρχεται μετά το άλλο. Δεν είναι τα πράγματα όμως έτσι, απλά έχετε κουραστεί στο ίδιο μονότονο και επίπονο μοτίβο.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ