Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ζυγού 4/10

Ζυγός  (23/9-23/104

Κάρτα ημέρας : Τo Τρία των Δηναρίων

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Ζυγού 4/10
Τo Τρία των Δηναρίων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ζυγού 4/10

Τo Τρία των Δηναρίων αντιπροσωπεύει την αξία διαφορετικών ιδεών και εμπειρίας σε επίπεδο συνεργασίας. Οι αρχιτέκτονες σέβονται την γνώση του λιθοξόου και ο λιθοξόος εκτιμά τη γνώση του αρχιτέκτονα. Παρόλο που το υπόβαθρό τους, είναι πολύ διαφορετικό,  δεν υπάρχει καμία αίσθηση ανωτερότητας. Αντί ‘αυτού, κάθε άτομο έχει κάτι να προσφέρει και είναι πρόθυμο να μάθει από τους άλλους που εμπλέκονται στο έργο. Όλοι δουλεύουν συλλογικά και συμβάλλουν στην ομάδα μέσω της  ακρόασης και της ανταλλαγής.

Τo Τρία των Δηναρίων, σηματοδοτεί τα αρχικά στάδια εφαρμογής  Ξέρετε τι θέλετε να δημιουργήσετε. Έχετε σχεδιάσει τα σχέδια, συγκεντρώσατε χρήματα, ανθρώπους  ίσως έχετε ήδη φτάσει στο πρώτο σας σημαντικό ορόσημο. Φυσικά, δεν βρίσκεστε κοντά στη γραμμή τερματισμού, αλλά είστε σε θέση να κάνετε τα πράγματα να συμβούν.

Δείτε το Τρία των Δηναρίων ως ενθάρρυνση ότι είστε στο σωστό δρόμο. Είστε ικανοί σε αυτό που κάνετε και σημειώνετε πρόοδο. Συνεχίστε! Η επαρκής προετοιμασία, η διαχείριση και η οργάνωση είναι επίσης αναπόσπαστα συστατικά του Τρία των Δηναρίων. Η επίτευξη σημαντικών στόχων, απαιτεί λεπτομερή σχεδιασμό. Αυτή η κάρτα, συνεπώς, σας λέει να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο και να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα. Η καλή διαχείριση του έργου θα αποδώσει..

Ενίοτε στα ερωτικά μερικές το Τρία των Δηναρίων μπορεί να αντιπροσωπεύει ένα ερωτικό τρίγωνο. Συνήθως υπάρχει κάποιος που περιμένει στην σκιά μιας σχέσης και είναι έτοιμος να δώσει “συμβουλές ” . Είναι δύσκολο να επιτρέψεις σε κάποιον να μπει στη σχέση σου, καθώς δύο άνθρωποι από μόνοι τους σχηματίζουν ένα σιωπηλό συμβόλαιο.

Στην αγάπη είναι απαραίτητο να αναζητάμε ολοένα ανάπτυξη και περισσότερη ανάπτυξη. Διαφορετικά μια σχέση ή ένας γάμος θα  βαλτώσει.

 

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ