Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ζυγού 4/12

Ζυγός  (23/9-23/10)

Κάρτα ημέρας : O Πύργος 

O PYRGOS
Ο Πύργος
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ζυγού 4/12

O Πύργος σαν κάρτα ημέρας σας ζητά να σπάσετε τις δομές που σας έχουν περικυκλώσει. Αυτό μπορεί να είναι μια επίπονη και δύσκολη διαδικασία, ιδιαίτερα αν αντισταθείτε στις εξωτερικές δυνάμεις που σας πιέζουν για να  αποκαλύψετε  ένα μεγαλύτερο κομμάτι του εαυτού  σας.

Να θυμάστε ότι είτε το θέλετε είτε όχι, είτε με προσχήματα είτε χωρίς προσχήματα ο Πύργος θα καταρρεύσει και αυτό επειδή  έχετε φθάσει στα όριά σας σε αυτόν τον τομέα και η επέκταση είναι πλέον αναγκαία.

O Πύργος είναι η ενσάρκωση της διαταραχής και των συγκρούσεων. Όχι μόνο η αλλαγή, αλλά η απότομη κίνηση που προκαλείται από τα απρόβλεπτα και τραυματικά γεγονότα που είναι μέρος της ζωής. Ο Πύργος  είναι πάντα μια απειλή. Η ζωή αναπόφευκτα συνεπάγεται τραγωδία και πρέπει να αποφασίσετε αν θα την αντιμετωπίσετε με σθένος.

Ο Πύργος αντιπροσωπεύει την αλλαγή με την πιο ριζοσπαστική και σημαντική έννοια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ίδια η κάρτα φαίνεται οπτικά τόσο ανόητη.  Επειδή στην καρδιά αυτής της κάρτας, το μήνυμά της είναι θεμελιώδης, πρωτοποριακή αλλαγή.

Το είδος της εκδήλωσης που φέρνει  o Πύργος δεν πρέπει να είναι κάτι φοβερό, όπως μια καταστροφή ή μια μεγάλη απώλεια. Η ίδια η αλλαγή είναι ένα φυσιολογικό μέρος της ζωής που πρέπει να αγκαλιάσετε. 

Όσον αφορά την εργασία, υπάρχει ένα αναπόφευκτο επιχείρημα που πρέπει να συμβεί. Πρέπει να είστε υπό έλεγχο και να διατηρείτε την ψυχραιμία σας υπό έλεγχο. Αποφύγετε να λέτε κάτι που μπορεί να βλάψει άλλους ανθρώπους. Όταν πρόκειται για την αγάπη σας, η ρομαντική σχέση σας μπορεί να πλησιάζει στο τέλος της. Πάρτε αυτό ως προειδοποίηση – αν πραγματικά αξίζει τη σχέση σας, τότε είναι καιρός να πάρετε τον έλεγχο ζημιών ή να ανοίξετε μια επικοινωνία για να καθαρίσετε παρεξηγήσεις. Στα οικονομικά σας, το νόημα του πύργου αναφέρεται στην ανάγκη να είστε σίγουροι για τις συναλλαγές σας.

Ο Πύργος μπορεί να υποδηλώνει το τέλος μιας σχέσης ή ενός γάμου! Να έχετε όμως υπόψιν σας ότι εδώ μιλάμε για μία καταστροφή η οποία μακροπρόθεσμα θα αποδειχθεί εξαιρετικά ωφέλιμη για εσάς. Ο Πύργος είναι μία από τις πολυπλοκότερες κάρτες Ταρω και έχει και ατελείωτες παραμέτρους. 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ