Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ζυγού 8/1

Ζυγός  (23/9-23/10)

Κάρτα ημέρας : Ο Βαλές των Ράβδων

Ο Βαλές των Ράβδων

 

Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ζυγού 8/1

Ο Βαλές των Ράβδων  έχει το πάθος να πετύχει. Αλλά λόγω της απειρίας του και ίσως του  φόβου για το άγνωστο, οι ιδέες του παραμένουν αφηρημένες. Θέλει νέους κόσμους  για να εξερευνήσει, νέες ευκαιρίες που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί και είναι ακόμη και προικισμένος με το όραμα  της “μεγάλης εικόνας” που χρειάζεται για να πετύχει. Ακόμη και με όλα αυτά, έχει την τάση είτε να παραμένει αδρανής είτε να απορρίπτει εύκολα την μια ιδέα μετά την άλλη. 

Ο Βαλές των Ράβδων  αντιπροσωπεύει τεράστια ενθουσιασμό και περιέργεια για τον κόσμο. Πολλοί από εσάς ξέρετε τι να κάνετε. Έχετε το πάθος να πετύχετε, αλλά λόγω της απειρίας και ίσως λόγω του  φόβου του άγνωστου, οι ιδέες σας παραμένουν ανεκπλήρωτες .

Ο Βαλές των Ράβδων  υποδηλώνει νέους κόσμους για εξερεύνηση. Νέες ευκαιρίες που θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν αρκετά εύκολα και να δημιουργήσουν την  “μεγάλη εικόνα” γύρω από το άτομο σας. Παρόλα αυτά, κάποιοι  εξακολουθείτε να έχετε μια τάση  αδράνειας είτε να εγκαταλείψετε εύκολα  μια ιδέα για μια άλλη. Μάθετε να ελέγχετε την τάση αυτή γιατί σπαταλάτε τις ευκαιρίες χωρίς να προχωρήσετε.

Ο Βαλές των Ράβδων  σημαίνει ότι υπάρχει κάτι μέσα σας, κάτι που σας προκαλεί να κάνετε ανακαλύψεις. Να επιδοθείτε σε επενδύσεις ή να κάνετε την επόμενη πρόοδο στη ζωή. Θα μπορούσατε να κάνετε κάποια κίνηση σε μια συγκεκριμένη ιδέα. Αλλά κάποια μηνύματα που έρχονται σε αντίθεση με τις σκέψεις σας σας αποθαρρύνουν.

Ο Βαλές των Ράβδων  σας παροτρύνει να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο. Να αφήστε τις ιδέες σας να λάμψουν και να γίνουν γνωστές στον κόσμο.

Ο Βαλές των Ράβδων  δείχνει ένα επίπεδο επιτυχίας που μπορεί να επιτευχθεί μόνο όταν αναπτυχθεί θάρρος.

Ο Βαλές των Ράβδων υποδηλώνει ότι αρκετοί από εσάς θα λάβετε καλά νέα ή θα δεχθείτε πολύτιμες συμβουλές. Κάποιοι από εσάς μπορεί να δεχθούν ευεργετικές συστάσεις προκειμένου να αναλάβετε μία εργασία. Χρειάζεται όμως προσοχή γιατί ο Βαλές των Ράβδων δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί πλήρως. Μπορεί όμως να φέρει Θετική ενέργεια.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ