Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη Ιχθύων 1/12

Ιχθύες  (20/2-20/3)

Κάρτα ημέρας : Η Βασίλισσα των Κυπέλλων

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη Ιχθύων 1/12
Η Βασίλισσα των Κυπέλλων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη Ιχθύων 1/12

Σήμερα καλείστε να προβληματιστείτε μήπως είστε πολύ συναισθηματικά δεμένοι με κάποιο άτομο και δεν μπορείτε να δείτε την αλήθεια. Υπάρχει μάλιστα η πιθανότητα του να αγαπάτε κάποιον σε τέτοιο σημείο και τέτοιο βαθμό ώστε να καταπιέζετε τις δικές σας ανάγκες Αν πάλι υπάρχουν κάποια γεγονότα που σας εκνευρίζουν τον τελευταίο καιρό παραβλέψετε τα και φροντίστε να είστε πιο επιεικείς πρώτα με τον εαυτό ας και ύστερα με τους άλλους.
Από οικονομικής απόψεως η Βασίλισσα των Κυπέλλων συχνά υποδηλώνει καλά νέα σε σχέση με τα οικονομικά. Κάντε ένα διάλειμμα, και θα δείτε ότι μπορείτε να κάνετε μια θετική διαφορά, και να έχετε περισσότερη ευημερία στη ζωή σας.

Γενικά η Βασίλισσα των Κυπέλλων δείχνει ή την θηλυκή ενέργεια που είναι μέσα σας ή ότι μια γυναίκα θα έρθει πρός ενίσχυσή σας.

Η Βασίλισσα των Κυπέλλων μας υπενθυμίζει, επίσης, και τη θεραπεία στους εαυτούς μας με αγάπη και συμπόνια. Δεν έχει σημασία ποιοι είστε και πού είστε. Υπάρχουν πράγματα μέσα σας που είναι άξια της αγάπης και σεβασμού.

Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη Ιχθύων 1/12

Όταν η Βασίλισσα των Κυπέλλων έρχεται στο τομέα  της αγάπης,  συχνά δείχνει μια πολύ θετική προοπτική για μια σχέση. Εάν είστε μόνοι, είναι μια καλή ένδειξη ότι ένα νέο, πολύ θετικό, ειδύλλιο μπορεί να παρουσιαστεί στον ορίζοντα.

Το μειονέκτημα όταν εμφανίζεται, η Βασίλισσα των Κυπέλλων υποδηλώνει είναι ότι εύκολο μπορεί να παρασυρθείτε από έρωτα. Κρατήσετε τις ισορροπίες σας και τις προοπτικές σας. Αν πάλι είστε σε σχέση και παρουσιαστεί κάτι νέο στην ζωή σα, μην διστάσετε να μιλήσετε στον σύντροφο σας.

Η Βασίλισσα των Κυπέλλων συμβολίζει, τη φροντίδα, την συμπόνια και την  ευαισθησία. Συμβολίζει τον/την καλή σύζυγο και στοργική μητέρα. Η Βασίλισσα των Κυπέλλων είναι συναισθηματικά ασφαλής και μπορεί να συνδεθεί σε ένα συναισθηματικό επίπεδο με τους άλλους. Είναι αξιοθαύμαστη για τη δικαιοσύνη  την ειλικρίνειά της, και την  καλό- καρδία της. Συχνά παίζει το ρόλο του θεραπευτή,  καθώς φαίνεται να είναι μια γυναίκα που γνωρίζει τι είναι λάθος, ακόμη και πριν οι άλλοι ανοίξουν το στόμα τους. Φαίνεται να έχει ακριβώς τη σωστή λύση για προβλήματα που σχετίζονται με τις σχέσεις και τα συναισθήματα. Ως εκ τούτου, η διαίσθησή της είναι πολύ ισχυρή και έχει ένα μοναδικό ταλέντο στο να είναι σε θέση να εισπράττει τη συναισθηματική ενέργεια. 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ