Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη Ιχθύων 14/1

Ιχθύες  (20/2-20/3)

Κάρτα ημέρας : Ο Ιεροφάντης

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη Ιχθύων 14/1
Ο Ιεροφάντης
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη Ιχθύων 14/1

Ανάλογα με τη δική σας φύση, ο Ιεροφάντης μπορεί να σημαίνει πολύ διαφορετικά πράγματα. Στη ρίζα του, αντιπροσωπεύει το δόγμα, αλλά η διδασκαλία μπορεί να έρθει με τη μορφή διδασκαλίας και καθοδήγησης ή άκαμπτης εξουσίας. Σήμερα ως κάρτα ημέρας είναι σημαντική, καθώς είναι μια ένδειξη της δικής σας προσέγγισης στις ηθικές, θρησκευτικές και κοινωνικές συμβάσεις του κόσμου. Κινηθείτε με σύνεση, και οδηγηθείτε προς την εκπλήρωση.

Ο Ιεροφάντης σε μια ανάγνωση σας λέει να αγκαλιάσετε το συμβατικό, γιατί υποδηλώνει ότι έχετε μια συγκεκριμένη επιθυμία να ακολουθήσετε πραγματικά μια διαδικασία που έχει εδραιωθεί. Υποδεικνύει επίσης ότι θέλετε να παραμείνετε εντός συγκεκριμένων συμβατικών ορίων αυτού που θα μπορούσε να θεωρηθεί ορθόδοξη προσέγγιση. Έτσι, αντί να είστε καινοτόμοι, θα προσαρμόζεστε σε ορισμένες πεποιθήσεις και συστήματα που έχουν ήδη τεθεί σε ισχύ και υπάρχουν.

Η κάρτα του Ιεροφάντη υποδηλώνει ότι είναι καλύτερο για σας να ακολουθείτε κοινωνικές δομές που έχουν καθιερωθεί και έχουν τις δικές τους παραδόσεις. Μπορεί να συμμετέχετε σε ορισμένες τελετές, τελετουργίες ή σε κάποιες θρησκευτικές παγίδες.

Στον τομέα των σχέσεων ο Ιεροφάντης υποδηλώνει έναν συμβατικό γάμο. Μπορεί να υπάρχουν εξωτερικά στοιχεία που στην πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετικά από τα εσωτερικά

Ο Ιεροφάντης μπορεί να υποδηλώνει την έντονη επιθυμία σας να εγκαταλείψετε τον σύντροφό σας αλλά φοβάστε την γνώμη τρίτων ανθρώπων. Του τι θα πουν αυτοί για εσάς ή το πως θα σας χαρακτηρίσουν. Στέκεστε σε μια σχέση για να κάνετε το καθήκον σας.

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ