Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη Ιχθύων 17/1

Ιχθύες  (20/2-20/3)

Κάρτα ημέρας : Ο Διάβολος 

o diavolos
Ο Διάβολος
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη Ιχθύων 17/1

Ο Διάβολος υποδηλώνει πάντα την παγίδευσης. Σημαίνει μια κατάσταση από την οποία δεν υπάρχει διαφυγή. Ένας δρόμος που να οδηγεί σε έναν άλλο. Ο Διάβολος θα μπορούσε να θεωρηθεί προειδοποίηση. Μπορεί να σας επιτρέψει να αποφύγετε την παγίδα, ή και όχι. Τι είδους παγίδα και πώς μπορείτε να την αποφύγετε εξαρτάται από τις καταστάσεις που περιβάλλουν την ζωή σας σήμερα . Αυτή η κάρτα δεν προδικάζει τη μοίρα. Μόνο την ανάγκη σύνεσης.

Συχνά ο Διάβολος δείχνει κάποιο άτομο με τον οποίο συνεργάζεστε αλλά δεν υπάρχει εμπιστοσύνη. Μην μπείτε στον πειρασμό να ακολουθήσετε τον εύκολο δρόμος προς την επιτυχία. Τα καλά πράγματα έρχονται σε εκείνους που περιμένουν. Επικεντρωθείτε στην εργασία σας και  αγνοήσετε εκείνους που θα προσπαθήσουν να σας χρησιμοποιήσουν για τα δικά τους κέρδη.

Φροντίστε να επικεντρωθείτε στην εργασία σας και τους στόχους σας και αγνοήσετε εκείνους που θα σας προσφέρουν εύκολους δρόμους. Να θυμάστε : ” Τα αγαθά κόποις κτώνται”

Όσον αφορά τον αισθηματικό τομέα ο Διάβολος δεν είναι καλό σημάδι. Ενώ αυτό μπορεί περιστασιακά να δείχνει απιστία, ψέματα ή κρυφά κίνητρα, θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι η σχέση απλά δεν είναι υγιής και δεν θα διαρκέσει ή ότι θα διαιωνίζεται μια αρρωστημένη κατάσταση.

Ο Διάβολος  αντιπροσωπεύει τις σχέσεις, χωρίς αγάπη, καθαρά για το χρήμα ή το κέρδος. Μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει το σεξ χωρίς την  αγάπη.  Η ζήλια και φθόνος είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της  σχέσης.  Μια σχέση  που μπορεί να έχει κολλήσει σε ένα τέλμα  και δεν πηγαίνει πουθενά. Μπορεί όλα να έχουν  γίνει μια συνήθεια, ή ακόμα μπορεί να έχουν οδηγηθεί  σε αδιέξοδο. Μπορεί να ανέχεστε μια κακή κατάσταση από φόβο να αλλάξετε τα πράγματα.;

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ