Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη Ιχθύων 18/11

Ιχθύες  (20/2-20/3)

Κάρτα ημέρας :  Ο Άσσος των Ράβδων ανεστραμμένος

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη Ιχθύων 18/11
O Άσσος των Ράβδων ανεστραμμένος
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη Ιχθύων 18/11

 Ο Άσσος των Ράβδων ανεστραμμένος σε σχέση με τα επαγγελματικά συνήθως υποδηλώνει  απογοητευτικά νέα σχετικά με μια συνέντευξη για δουλειά. Αυτό είναι συνήθως αποτέλεσμα ενός μεγάλου ανταγωνισμού για τη θέση. Μπορεί να μην έχετε προετοιμαστεί κατάλληλα για να παρουσιάσετε τον εαυτό σας. Μπορεί ίσως κάποιος άλλος να υπερτερεί απέναντι σας.  Από την άλλη πλευρά, ο  Άσσος των Ράβδων ανεστραμμένος ίσως στερείται ενθουσιασμού για μια θέση, σε μια εταιρεία ή βιομηχανία. Μπορεί απλώς να είναι ένα μέσο για να κερδίσουμε τα προς το ζην. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ενδέχεται να αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις και αποτυχίες κατά τη μετάβαση σε μια νέα θέση εργασίας ή θέση.

Ο Άσσος των Ράβδων ανεστραμμένος δείχνει μια καλή ενεργητική και ενθουσιώδη αρχή σε ένα έργο, αλλά η πρόοδος μπορεί να είναι πιο αργή λόγω κάποιων καθυστερήσεων ή αποτυχιών. Η ορμητικότητα σας μπορεί να σταματήσει καθώς έρχεστε σε επαφή με τα πρώτα πραγματικά εμπόδια .

Ο Άσσος των Ράβδων ανεστραμμένος μπορεί να φέρει περιορισμούς στην πρόοδο ή την ανάπτυξη σας. Η ενέργεια σας  περιορίζεται αντί να ρέει ελεύθερα και αυτό λειτουργεί σαν ανασταλτικός παράγοντας . Κάποιοι από σας αισθάνεστε απογοητευμένοι με όλες αυτές τις καθυστερήσεις, όταν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να προχωρήσετε.

O Άσσος των Ράβδων ανεστραμμένος μπορούν να δείχνει απογοητευτικές καθυστερήσεις και δεν είστε σε θέση να προχωρήσετε με τα σχέδια και τις ιδέες σας. Είναι πιθανό να αισθάνεστε πολύ ανυπόμονοι αυτή τη στιγμή, ειδικά αν είχατε προσανατολιστεί πρός κάποια κατεύθυνση και είχατε μόλις αρχίσει να κερδίζετε έδαφος από τις δραστηριότητές σας. Μπορεί επίσης να έχετε μια καταπληκτική ιδέα, αλλά δεν έχετε βρει ακόμα τον τρόπο υλοποίησης για αυτή την ιδέα. Ο συγχρονισμός είναι απαραίτητος τώρα. Δείξτε την δέουσα υπομονή και περιμένετε για την καλύτερη ευκαιρία.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ