Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη Ιχθύων 18/12

Ιχθύες  (20/2-20/3)

Κάρτα ημέρας : Ο Αυτοκράτορας ανεστραμμένος

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη Ιχθύων 18/12
Ο Αυτοκράτορας ανεστραμμένος
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη Ιχθύων 18/12

Μπορεί να αισθάνεστε ανίσχυροι όταν ο Αυτοκράτορας εμφανίζεται ανεστραμμένος. Η ενασχόληση σας με σημαντικά θέματα είναι γεμάτα δυσκολίες αυτή τη στιγμή και δεν παρουσιάζεται καμία αξιόλογη πρόοδος. Χρειάζεται να προσπαθήσετε να έρθετε σε επαφή με τις δικές σας ανάγκες και να ελέγξετε τα προβλήματα κάτω από διαφορετική οπτική γωνία.

H κάρτα του Αυτοκράτορα ανεστραμμένη υποδηλώνει ότι κάποιο πρόσωπο, μπορεί να θελήσει να σας καθοδηγήσει με λάθος τρόπο. Προσπαθήστε να κοιτάξετε πέρα ​​από την εξωτερική του εμφάνιση  και να εξετάσετε τι είναι αυτό που πραγματικά  μπορεί να έχει για εσάς. 

Σε θέματα εργασιακά ή θέματα καριέρας ο Αυτοκράτορας ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι δεν υπάρχει μεγάλη διάθεση για μια δομημένη και  σοβαρή  εργασία. Προφανώς, δεν μπορείτε να έχετε καμία επιλογή. Κάνετε το καλύτερο που μπορείτε για να παρουσιάσετε τη δομή και την τάξη που η δουλειά σας απαιτεί, αλλά φροντίστε να δώσετε  και στον εαυτό σας  μερικά διαλείμματα για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να αντιμετωπίσει ότι είναι απαραίτητο.

Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη Ιχθύων 18/12

Σε αισθηματικά θέματα αναφέρετε στην  έλλειψη της αγάπης. Αν θεωρείτε τον εαυτό σας ένα μεθοδικό πρόσωπο,  σκεφτείτε τι συμβιβασμοί μπορεί και πρέπει να γίνουν. Αν δεν το κάνετε η σχέση δεν  έχει σχεδόν καμία πιθανότητα να λειτουργήσει.

Τέλος σε σχέση με τα οικονομικά η κάρτα του Αυτοκράτορα ανεστραμμένη  αναφέρετε στο γεγονός ότι μπορεί να χρειαστεί να προσφύγετε σε εξωτερική βοήθεια. Ψάξτε για κάποιον που είναι καλός στη λογική, τη τάξη, και να είναι μεθοδικός  όσον αφορά τους καθορισμούς των προϋπολογισμών, τους φόρους και τις ταμειακές εισροές, και ούτω καθεξής. Αν δεν το κάνετε δεν θα μπορέσετε να αντέξετε οικονομικά!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ