Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη Ιχθύων 2/12

Ιχθύες  (20/2-20/3)

Κάρτα ημέρας : O Τροχός της Τύχης ανεστραμμένος

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη Ιχθύων 2/12
O Τροχός της Τύχης ανεστραμμένος
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη Ιχθύων 2/12

O Τροχός της Τύχης ανεστραμμένος αντανακλά την αντίσταση σας στην αλλαγή .Ιδιαίτερα αν έχετε εξαναγκαστεί να κάνετε αυτήν την αλλαγή. Σε αυτήν την περίπτωση η εμφάνιση αυτής της κάρτας υποδηλώνει ότι η αλλαγή έχει γίνει μια σημαντική πηγή άγχους για σας και μπορεί να προσπαθείτε  συνειδητά ή υποσυνείδητα να σταματήσετε  τα γεγονότα από την πορεία τους.

O Τροχός της Τύχης ανεστραμμένος υποδηλώνει επίσης ότι είναι μια στιγμή που δεν  πρέπει να αναλαμβάνετε κινδύνους. Μπορεί να χρειαστεί να είστε  πιο προσεκτικοί από ό, τι στο παρελθόν, δίνοντας  περισσότερο χρόνο για να αξιολογήσετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε την ασφαλέστερη πορεία.

O Τροχός της Τύχης ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι η “τύχη” και ο συγχρονισμός δεν είναι προς το παρόν με το μέρος σας. Έχουν συμβεί κάποια γεγονότα που δεν είναι υπέρ σας. Έχει διαταραχθεί η ροή θετικών γεγονότων. Στα αισθηματικά, αυτό σημαίνει ότι κάποια πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο σας. Αισθάνεστε αβοήθητοι και ανίσχυροι. Ο χρόνος και η επικοινωνία έχουν σημαντικό ρόλο σε αυτήν την κάρτα. Εσείς και ο/η σύντροφος σας επικοινωνείτε  αποτελεσματικά σε σχέση με τις ανάγκες σας; Καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλον; Θέλετε και οι δύο τα ίδια πράγματα;  Ο/η σύντροφος σας σας έχει τα ίδια συναισθήματα που έχετε εσείς;

Ο Τροχός της Τύχης ανεστραμμένος υποδηλώνει επίσης ότι είναι μια στιγμή που δεν  πρέπει να αναλαμβάνετε κινδύνους. Μπορεί να χρειαστεί να είστε  πιο προσεκτικοί από ό, τι στο παρελθόν. Δώστε  περισσότερο χρόνο για να αξιολογήσετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε την ασφαλέστερη πορεία.

O Τροχός της Τύχης ανεστραμμένος, μπορεί επίσης να αντανακλά την αντίσταση σας στην αλλαγή, ιδιαίτερα αν έχετε εξαναγκαστεί να κάνετε αυτήν την αλλαγή. Σε αυτήν την περίπτωση η  εμφάνιση αυτής της κάρτας υποδηλώνει ότι η αλλαγή έχει γίνει μια σημαντική πηγή άγχους για σας και μπορεί να προσπαθείτε συνειδητά ή υποσυνείδητα να σταματήσετε  τα γεγονότα από την πορεία τους.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ