Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη Ιχθύων 22/12

Ιχθύες  (20/2-20/3)

Κάρτα ημέρας : Ο Τρελός ανεστραμμένος

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη Ιχθύων 22/12
Ο Τρελός ανεστραμμένος
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη Ιχθύων 22/12

Ο Τρελός ανεστραμμένος μπορεί να σημαίνει ότι κυριολεκτικά ενεργείτε σαν ανόητος αγνοώντας τις επιπτώσεις των ενεργειών σας. Δεν βλέπετε πόσο επικίνδυνη είναι μια θέση στην οποία βρίσκεστε.

Ο Τρελός ανεστραμμένος μπορεί να δείξει ότι ζείτε αυτή τη στιγμή και δεν σχεδιάζετε για το μέλλον. Ο Τρελός ανεστραμμένος χρησιμεύει ως προειδοποίηση ότι θα πρέπει να είστε περισσότερο ενήμεροι έτσι ώστε να μην γίνετε αντικείμενο εκμετάλλευσης. Όπως και ο σκύλος σε αυτή τη κάρτα είναι εδώ για να σας προειδοποιήσει : ΄Ότι φαίνεται ή ακούγεται καλό είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Ο Τρελός ανεστραμμένος σε καθαρά εργασιακά θέματα υποδηλώνει ότι δεν θέλετε να τοποθετηθείτε  σε ένα εργασιακό πόστο που θα νοιώθετε “σαν ψάρι έξω από τα νερά” ! Μια κατάσταση όπου δεν θα έχετε  καμία ιδέα του τι να  κάνετε. Θέλετε να νιώθετε τουλάχιστον αρμόδιοι στο  ότι ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και  σίγουρα δεν θέλετε  να μοιάζετε  με το ανόητο ή τον «ξενέρωτο» σε ένα τομέα.

Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη Ιχθύων 22/12

Όσον αφορά τα αισθηματικά , Ο Τρελός ανεστραμμένος μπορεί να υποδεικνύει ότι η φύση μιας  σχέσης είναι πολύ ευμετάβλητη και αβέβαιη, με τον αυθορμητισμό που την διακατέχει. Μπορεί να είστε αβέβαιοι για το που  η σχέση οδεύει και κατά πόσο η  ασφάλεια εξαρτάτε από τον  σύντροφό σας. Μπορεί να είστε και οι δύο ριψοκίνδυνοι αλλά χρειάζεται   προσοχή για τις μακροπρόθεσμες συνέπειες των πράξεων σας. Αυτό μπορεί να φέρνει μαζί του τον ενθουσιασμό και την αγωνία, αλλά και την αίσθηση της αβεβαιότητας και της ανασφάλειας.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ