Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ιχθύων 28/3/20

Ιχθύες  (20/2-20/3)

Κάρτα ημέρας : To Επτά των Δηναρίων ανεστραμμένο

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Ιχθύων 28/3/20
Το Επτά των Δηναρίων ανεστραμμένο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ιχθύων 28/3/20

To Επτά των Δηναρίων ανεστραμμένο  σημαίνει ότι οι αποδόσεις σας μπορεί να μην είναι καθώς πρέπει τώρα. Θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι τα οφέλη της εργασίας σας δεν είναι τόσο σημαντικά όσο σκεφτόσασταν. Το πλεονέκτημα του Επτά των Δηναρίων ανεστραμμένο  είναι ότι δείχνει να γνωρίζετε πότε πρέπει να  σταματήσετε να επενδύετε σε χρόνο, χρήματα ή την ενέργεια σας σε ένα συγκεκριμένο έργο. Επομένως, πρέπει να επανεκτιμήσετε τις επιλογές σας. Το νόημα του Επτά των Δηναρίων ανεστραμμένο  θα μπορούσε επίσης να εφαρμοστεί στις σχέσεις και στα συναισθήματα που έχετε επενδύσει. 

To Επτά των Δηναρίων ανεστραμμένο  αναφέρεται στο γεγονός ότι είναι πιθανόν να πάρετε πίσω αυτά που δώσατε στο παρελθόν

Σαν ανεστραμμένη κάρτα όμως δείχνει ότι υπάρχει ανάγκη για σας να πάρετε σαφείς αποφάσεις σχετικά με το τι σημαίνει επιτυχία για σας , το ποιοι είναι οι στόχοι σας και κατά πόσο είναι εφικτοί.

Αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή του να έχετε πολλούς και συγκεχυμένους στόχους στο μυαλό σας. Αν το κάνετε ποτέ δεν θα τους υλοποιήσετε. Να είστε συγκεκριμένοι. Καμία σχέση, και κανένα πρόσωπο δεν είναι τέλειο. Ούτε έχει σημασία πόσο σκληρά εσείς προσπαθείτε . Αν ψάχνετε για την αγάπη και συνεχώς νοιώθετε άδειοι  εξετάσετε την πιθανότητα του  να έχετε μια μη ρεαλιστική, μια εξιδανικευμένη ιδέα του ποιος/α  είναι η/ο “σωστή” εταίρος για εσάς  που να σας ταιριάζει.

To Επτά των Δηναρίων ανεστραμμένο δείχνει ότι έχετε εργαστεί πολύ σκληρά για να βάλετε γερά θεμέλια στη σχέση σας. Τώρα όμως για κάποιο λόγο, ανησυχείτε ότι μπορεί να τα χάσετε όλα αυτά. 

Από αισθηματικής πλευράς μπορεί επίσης να αισθάνεστε απογοητευμένοι επειδή η σχέση σας δεν προχωρά τόσο γρήγορα όσο περιμένατε, ενώ καταβάλατε σε αυτήν πολύ χρόνο και ενέργεια.Η πραγματική αγάπη πηγαίνει πολύ πιο πέρα από  τις επιφανειακές εμφανίσεις.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ