Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη Ιχθύων 3/1

Ιχθύες  (20/2-20/3)

Κάρτα ημέρας : Η Μεγάλη Ιέρεια  Ανεστραμμένη

h megalh iereia anestrameni
Η Μεγάλη Ιέρεια ανεστραμμένη
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη Ιχθύων 3/1

Η Μεγάλη Ιέρεια  είναι μία  πολύ πνευματική κάρτα – συχνά με τη σεξουαλική χροιά.  Ανεστραμμένη  όμως, δείχνει ότι  είναι δύσκολο για σας να δείτε ή / και να αξιοποιήσετε την ισχυρή, έξυπνη, ελκυστική ενέργεια που ρέει μέσα σας.

Η ενέργεια βρίσκεται εκεί. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να το αισθανθεί.

Μπορεί να δυσκολεύεστε να ακούσετε  τι σας λέει η διαίσθησή σας ;  Αν συμβαίνει αυτό  περάστε λίγο χρόνο μόνοι   διαλογιζόμενοι και ανεπηρέαστοι. Δοκιμάστε διαφορετικές μεθόδους συμπεριλαμβανομένων  γιόγκα ή περπατώντας σκεπτόμενοι. Οι πληροφορίες που ζητάτε βρίσκονται εκεί. Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας και το ένστικτό σας. Ακόμη και με αυτή την κάρτα ανεστραμμένη, υπάρχει μια μεγάλη  πιθανότητα ότι οι άλλοι σας βρίσκουν πολύ πιο ελκυστικούς από ό, τι πιστεύετε. Οσοι ψάχνετε για την αγάπη μην το αγνοήσετε!  

Από την άλλη πλευρά, η Μεγάλη Ιέρεια   ανεστραμμένη υποδηλώνει ότι αρκετοί από εσάς   μπορεί να δυσκολεύεστε να κατανοήσετε  πως η αγάπη και ο ρομαντισμός απορρέει από τρίτα άτομα.

Σε αυτήν την περίπτωση μην διστάσετε να τους ρωτήσετε και αποφύγετε να βγάλετε συμπεράσματα

Η Μεγάλη Ιέρεια ανεστραμμένη υποδηλώνει συναισθήματα μοναξιάς και απομόνωσης για πολλούς από εσάς. Μπορεί όμως να συμβαίνει και το αντίστροφο. Μετά από μια περίοδο  απομόνωσης η ακόμα και απομάκρυνσης από μία σχέσης να επιστρέψετε  σε αυτήν!

Άλλοι πάλι από εσάς μπορεί να έχετε χάσει την επαφή με την θηλυκή πλευρά σας και δεν έχετε πρόσβαση στα αληθινά συναισθήματά σας. Μπορεί να ενεργείτε  πολύ  τυπικά. Μπορεί επίσης  να μπαίνετε  σε μια σχέση μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και να αισθάνεστε άβολα και αβέβαιοι για το πώς θα εξελιχθεί αυτή η σχέση. Στη συνέχεια και πάλι μπορεί να χάνετε την επαφή με την αρσενική σας πλευρά , που γίνεται αδύναμη, ασθενική, υπερβολικά συναισθηματική και ένα χαλάκι για τους άλλους.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ