Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη Ιχθύων 30/11

Ιχθύες  (20/2-20/3)

Κάρτα ημέρας : H Κρίση ανεστραμμένη

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη Ιχθύων 30/11
Η Κρίση ανεστραμμένη
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη Ιχθύων 30/11

Μέσα από το διαλογισμό ή την ήρεμη περισυλλογή, μπορεί να φτάσετε σε μια βαθιά κατανόηση των γενικών θεμάτων που υφαίνονται σε όλη τη ζωή σας και τι μπορείτε να κάνετε ή να αλλάξετε για να αποφύγετε αυτές τις καταστάσεις. Μπορεί να τις έχετε κρατήσει μυστικές ή κρυμμένες επειδή φοβάστε πώς μπορούν να σας κρίνουν οι άλλοι. Για να καθαρίσετε αυτά τα λάθη και τις απογοητεύσεις του παρελθόντος και οποιαδήποτε συναφή συγχωρείστε τον εαυτό σας, τον εαυτό σας και αγαπήστε τον.

Η Κρίση ανεστραμμένη εμφανίζεται συχνά όταν το Σύμπαν προσπαθεί να σας στείλει ένα μήνυμα και να σας προσκαλέσει σε κάτι μεγαλύτερο, αλλά δεν ακούτε. Ίσως φοβάστε τη θυσία που θα πρέπει να κάνετε. Αυτό λαμβάνοντας υπόψη  ότι δεν είστε έτοιμοι να μπείτε σε πιο εξέχοντα ρόλο και απλά θέλετε να το παίξετε ” εκ του ασφαλούς.” Κάνετε το καλύτερo για σας . Προσποιήστε ότι δεν έχετε λάβει τα μηνύματα και συνεχίζετε με την καθημερινή σας ζωή. Ελπίζοντας ότι θα κερδίσετε χρόνο. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς – η «κλήση» δεν χάνετε ποτέ. Απλά γίνεται πιο δυνατή όλο και πιο δυνατά μέχρι να προσέξετε. Ήρθε η ώρα να διώξετε τους εσωτερικούς σας φόβους και να εμπιστευτείτε ότι το Σύμπαν σας στηρίζει. Αυτό συμβαίνει για κάποιο λόγο.

Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη Ιχθύων 30/11

Μερικές φορές, η αντεστραμμένη Κρίση δείχνει ότι ο εσωτερικός σας κριτής είναι, δυνατός και σαφής. Μπορεί να αμφιβάλλετε ή να λέτε στον εαυτό σας αρνητικά μηνύματα. Αυτό  σας εμποδίζει να μπορέσετε να εκπληρώσετε τις υψηλότερες δυνατότητές σας και να είστε ο καλύτερος εαυτός σας. Για να ξεπεραστεί ο εσωτερικός σας κριτής, να τον δείτε ως ένα ξεχωριστό μέρος του εαυτού σας (να του δώσετε ένα όνομα), να τον ακούσετε και να αναγνωρίσετε τον φόβο του. Μετά να τον διαβεβαιώσετε ότι όλα θα είναι καλά. Με εστιασμένη πειθαρχία, μπορείτε να σπάσετε τον κύκλο της αυτοκριτικής και να την αντικαταστήσετε με πιο θετικά μηνύματα του τι είναι δυνατό να επιτευχθεί.

 

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ