Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη Ιχθύων 5/12

Ιχθύες  (20/2-20/3)

Κάρτα ημέρας : Το Οκτώ των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη Ιχθύων 5/12
Το Οκτώ των Κυπέλλων ανεστραμμένο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη Ιχθύων 5/12

Το Οκτώ των Κυπέλλων ανεστραμμένο εγείρει την ερώτηση, “Μένω ή φεύγω;” Μπορεί να θέλετε να φύγετε μακριά από μια απογοητευτική κατάσταση ή να προσπαθήσετε για τελευταία φορά να βελτιώσετε τα πράγματα. Αλλά το πραγματικό ερώτημα είναι: «Μπορούν οι συνθήκες να βελτιωθούν ή είναι μια χαμένη μάχη εκ των προτέρων;»  Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας πει αν θα πρέπει να δώσετε μια άλλη ευκαιρία ή αν πρέπει να φύγετε για άλλες πολιτείες εξωτικές.

Το Οκτώ των Κυπέλλων ανεστραμμένο σας προσκαλεί να ακούσετε την καρδιά σας για την επόμενη πορεία σας δράσης. Άλλοι μπορεί να έχουν μια διαφορετική γνώμη, αλλά εσείς να κάνετε αυτό που πιστεύετε ότι είναι σημαντικό για εσάς. Μόνο εσείς γνωρίζετε αν η ήδη υπάρχουσα κατάσταση σας εξυπηρετεί και αν υπάρχει ελπίδα για το μέλλον. Να είστε προσεκτικοί σε αυτό που θέλετε και στη συνέχεια να κάνετε. Τσεκάρετε σωστά για να διαπιστώσετε εάν αυτή η κίνηση ευθυγραμμίζεται με τους στόχους και τα όνειρά σας.

Μερικές φορές, το Οκτώ των Κυπέλλων ανεστραμμένο μπορούν να δείξει ότι παρασυρόμαστε από τη μια θέση στην άλλη, γιατί ποτέ δεν αισθανόμαστε ικανοποιημένοι με το να βρισκόμαστε συνέχεια σε ένα μέρος. Αν αυτό σας ανησυχεί, ρωτήστε τον εαυτό σας τι σας κάνει ευτυχισμένους και πώς μπορείτε να σχεδιάσετε τη ζωή σας ευθυγραμμισμένη με τη βαθύτατη ικανοποίησή σας.

Είναι γεγονός ότι σε πολλούς τομείς τη δικής σας ζωής τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα θέλατε. Παραμένετε σε μια στάσιμη κατάσταση. Στον εργασιακό τομέα ενδεχομένως να υπάρχει ένα περιβάλλον όπου δεσπόζουν οι ίντριγκες. Ο χρόνος δεν έχει έλθει ακόμα. Μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις και μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις!

Μπορεί να σκέφτεστε να αφήσετε μια κατάσταση που φαίνεται ότι δεν λειτουργεί πλέον.  Το γεγονός όμως ότι η κάρτα αυτή ήλθε ανεστραμμένη υποδηλώνει ότι δεν πρέπει να βιάζεστε  και τονίζει την ανάγκη του να σκέφτεστε λίγο περισσότερο.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ