Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη Ιχθύων 6/10

Ιχθύες  (20/2-20/3)

Κάρτα ημέρας : Τo Τρία των Δηναρίων

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη Ιχθύων 6/10
Τo Τρία των Δηναρίων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη Ιχθύων 6/10

Τo Τρία των Δηναρίων υποδηλώνει ότι ήρθε η ώρα να αναπτύξετε τις δεξιότητες σας και τα ταλέντα σας. Το κάστρο στην κάρτα της Ταρω Τρία των Δηναρίων αναπαριστά την παρούσα ζωή. Η πόρτα του κάστρου όμως αναπαριστά της είσοδο που θα μας οδηγήσει στην εξερεύνηση του πνευματικού μας εαυτού.

 Τo Τρία των Δηναρίων υποδηλώνει ότι υλικά κέρδη θα έρθουν δια μέσου μιας δεξιότητας ή εξαιτίας ενός χόμπι ή κάποιας άλλης δημιουργικής ενασχόλησης.

Τo Τρία των Δηναρίων σας συμβουλεύει σήμερα να αναπτύξετε κερδοφόρες ικανότητες. Μεγάλη θα είναι η ικανοποίηση που θα εισπράξετε στο τέλος του όποιου σεμιναρίου.

Τo Τρία των Δηναρίων αποκαλύπτει μια πετυχημένη αρχή για την επίτευξη των στόχων σας. Είναι ένα σημάδι ενθάρρυνσης. Μπορείτε να αγωνιστείτε για να πετύχετε τους στόχους σας ως άτομο, αλλά το Τρία των Δηναρίων διδάσκει επίσης ότι οι άνθρωποι δεν αγνοούν τα ταλέντα των άλλων που σας περιβάλλουν. Χρειάζεται τη συνεργασία πολλών, με ποικίλες απόψεις, εμπειρίες και εμπειρογνωμοσύνη για να πετύχετε κάτι περισσότερο από  ότι θα μπορούσατε ποτέ να ονειρευτείτε.

Οι άνθρωποι γύρω σας βλέπουν και εκτιμούν τις προσπάθειές σας. Παρατηρούν την ποιότητα αυτού που κάνετε! 

Το Τρία των Δηναρίων υποδηλώνει την αναζήτηση μιας σοφής συμβουλής και μπορεί ακόμη να υποδείξει τι χρειάζεται θεραπεία ή να υποδείξει ένα τρίτο μέλος που εμπλέκεται κατά κάποιο τρόπο. Όπως είναι η περίπτωση μίας μικτής οικογένειας. Συχνά αυτή η κάρτα θα δείξει ζήλια ή θα δείξει ένα πρόβλημα σε μια σχέση επειδή οι άνθρωποι δεν είναι ανοιχτοί στους γύρω τους. Να είστε ενήμεροι για τα όρια που δημιουργείτε στη σχέση σας. Και για να είμαστε ρεαλιστές σε περίπτωση που ο σύντροφος σας στραφεί αλλού: “Ουδείς αναντικατάστατος ! ” 

Το Τρία των Δηναρίων υποδηλώνει ότι αρκετοί από εσάς ακολουθείτε μακροπρόθεσμους στόχους ή έχετε ισχυρές φιλοδοξίες. Η κάρτα αυτή  συμβουλεύει επίσης ότι καθώς  αρκετοί από εσάς προσβλέπετε σε ακόμα μεγαλύτερα ύψη θα έπρεπε να αναζητήσετε κάποιον μέντορα.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ