Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 1/1

Καρκίνος (22/6-22/7)

Κάρτα ημέρας : To Επτά των Κυπέλλων

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 1/1
To Επτά των Κυπέλλων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 1/1

To Επτά των Κυπέλλων σας παροτρύνει να είστε γειωμένοι. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τους ευσεβείς πόθους και να τις επιλογές που θα κάνετε. Από μία άποψη, το Επτά των Κυπέλλων δείχνει ότι είστε ονειροπόλοι. Δείχνει ότι είστε ενθουσιασμένοι αλλά συνάμα και φοβισμένοι από τα πράγματα που βλέπετε στο ασυνείδητο σας. Από την άλλη το Επτά των Κυπέλλων είναι μια υπενθύμιση ότι αν και είναι καλό να έχετε όνειρα και ευχές, είναι ακόμα καλύτερο να αναλάβετε δράση για την επίτευξη αυτών των ονείρων.  Κάποτε θα πρέπει να σταματήσετε να φαντάζεστε και να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα της ζωής.

To Επτά των Κυπέλλων σας συμβουλεύει σήμερα να αξιολογήσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε επιλογής. ‘Έτσι θα είστε σε θέση να πάρετε την καλύτερη απόφαση. Είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί όταν παίρνετε την απόφασή σας, καθώς η ίδια η κάρτα φαίνεται να δείχνει ότι δεν υπάρχουν μόνο θαύματα και θησαυροί που είναι διαθέσιμοι σε σας, αλλά και τέρατα και σκιές.

Υπάρχουν μερικές περιπτώσεις όπου το Επτά των Κυπέλλων μπορεί να δείξει ότι ζείτε με τρόπους που δεν είναι γειωμένοι στην πραγματική ζωή. Ότι οι ενέργειές σας καθοδηγούνται από αυταπάτες που τροφοδοτείτε τον εαυτό σας. Οι ιδέες σας μπορεί να είναι τόσο ψηλά στα σύννεφα, που αναπτύσσονται μόνο στη φαντασία σας. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να διαχωρίσετε τι είναι πραγματικό και τι όχι ώστε να μπορείτε να κάνετε καλύτερες επιλογές.

Tο Επτά των Κυπέλλων δείχνει ότι είστε ονειροπόλοι, και καλείστε να   αντιμετωπίσετε τον κόσμο της πραγματικότητας. Να είστε προσεκτικοί με τους ευσεβείς πόθους και τις ψευδαισθήσεις που αντιμετωπίζετε σήμερα.

 Ο χαρακτήρας του Επτά των Κυπέλλων είναι σε θέση να δει την ομορφιά και τον ενθουσιασμό. Φοβάται πολύ τις δοκιμασίες και τις δυσκολίες του μέλλοντος.

Εάν παραμείνετε συνεχώς παγιδευμένοι στα όνειρα σας, τις φαντασιώσεις και τους φόβους, δεν θα είστε ποτέ σε θέση να προχωρήσετε μπροστά και να γίνετε δημιουργικοί.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ