Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 11/1

Καρκίνος (22/6-22/7)

Κάρτα ημέρας : Το Εννέα των Ράβδων

enia ton rabdon
Tο Εννέα των Ράβδων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 11/1

Το Εννέα των Ράβδων σημάδι ένδειξης ότι ακόμα και παρά τις αντιξοότητες, στέκεστε ψηλά. Αντιστέκεστε σθεναρά. Μπορεί να νοιώθετε εξαντλημένοι, αλλά έχετε υπομονή και επιμονή για να κάνετε ότι χρειάζεται για να φτάσετε στη γραμμή τερματισμού.

Αυτή η κάρτα δείχνει ότι έχετε υπομείνει σημαντικές προκλήσεις και αγώνες κατά μήκος της διαδρομής σας Πάνω που κάνετε ένα βήμα προς τα εμπρός αντιλαμβάνεστε ότι πρέπει να κάνετε δύο προς τα πίσω. 

Το Εννέα των Ράβδων σας ζητά να υιοθετήσετε το ρητό : “Ότι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό Έχετε τις ψυχικές δυνάμεις που απαιτούνται για να ξεπεράσετε κάθε δυσκολία που αντιμετωπίζετέ. Παρόλο που μπορεί να φαίνεται αδύνατο αυτή την τη στιγμή. Δείτε αυτό το Εννέα ως διαβεβαίωση ότι τελικά θα ευδοκιμήσετε αν διατηρήσετε τη θέση σας. Και, αν δεν καταφέρετε από την αρχή, δοκιμάστε ξανά.

Το Εννέα των Ράβδων σας ενθαρρύνουν να συνεχίζετε να πιέζετε καταστάσεις. Ακόμα κι αν θέλετε να εγκαταλείψετε, αυτή είναι η τελευταία πρόκληση σας πριν φτάσετε στο στόχο σας, Για αυτό μην αφήσετε τις ελπίδες και τα όνειρά σας όταν είστε τόσο κοντά ώστε να υλοποιηθούν Σταθείτε σταθερά μπροστά στις προκλήσεις σας και θα επιτύχετε τον στόχο σας.

Άλλοι μπορεί να προσπαθήσουν να αντιταχθούν στα σχέδιά σας, να κάνουν τα πράγματα δύσκολα για σας ή ακόμα και να σας επιτεθούν. Συχνά, το κάνουν επειδή ζηλεύουν για την επιτυχία σας ή προβάλλουν τις δικές τους ανασφάλειες και φόβους για σας. Μην τους αφήνετε να φτάσουν σε σας. Είστε δημιουργοί αλλαγών και έχετε ένα σημαντικό μήνυμα για να μοιραστείτε με τον κόσμο.. 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ