Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 13/10

Καρκίνος (22/6-22/7)

Κάρτα ημέρας : Το Αστέρι 

Το Αστέρι
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 13/10

Καθώς το Άστρο ακολουθεί την κάρτα του Πύργου στη Ταρω, έρχεται ως  μια ευπρόσδεκτη μεταβολή μετά από μια περίοδο καταστροφής και αναταραχής. Έχετε υπομείνει πολλές προκλήσεις και απογυμνώσατε τον εαυτό σας από οποιεσδήποτε περιοριστικές πεποιθήσεις που σας κρατούσαν στο παρελθόν. Συνειδητοποιείτε την ουσία του πυρήνα σας. Ξέρετε ότι θα είστε πάντα συνδεδεμένοι με τη θεϊκή και καθαρή αγάπη της ενέργειας. Δημιουργείτε και διατηρείτε μια νέα αίσθηση εαυτού. Μια νέα εκτίμηση για τον πυρήνα της ύπαρξης σας.

Το Αστέρι φέρνει την ανανεωμένη ελπίδα και πίστη. Φέρνει συνάμα και μια αίσθηση ότι είστε πραγματικά ευλογημένοι από το Σύμπαν. Διέρχεστε μια ήρεμη φάση στη ζωή σας. Γεμάτη ενέργεια, ψυχική σταθερότητα και μια πιο εμπεριστατωμένη κατανόηση του εαυτού σας και των άλλων γύρω σας. Πρόκειται για μια εποχή σημαντικής προσωπικής ανάπτυξης, καθώς είστε έτοιμοι τώρα να λάβετε τις πολλές ευλογίες του Σύμπαντος.

Με την κάρτα του Άστρου οτιδήποτε είναι εφικτό. Η μαγεία τρέχει γύρω σας. Η καρδιά σας είναι γεμάτη ελπίδα και η ψυχή σας ανεβαίνει στο ψηλότερο επίπεδο, καθώς συνειδητοποιείτε ότι τα όνειρά σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ονειρευτείτε, να επιδιώξετε, να ανυψωθείτε με οποιονδήποτε τρόπο, ώστε να μπορείτε να φτάσετε στα αστέρια. Είναι εδώ που σας περιμένουν.

Μπορεί επίσης να θέλετε να βρείτε ή να ανακαλύψετε ξανά την αίσθηση νοήματος, του σκοπού της ζωή σας. Κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Μεταμορφώστε τον εαυτό σας από παλιό σας σε νέο. Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργείτε μια νέα προοπτική: “Με το παλιό και με το νέο!” Επιλέγετε την υψηλότερη έκδοση του εαυτού σας. Αυτό είναι ένα βαθύ πνευματικό ταξίδι που θα φέρει μεγαλύτερη σημασία και σκοπό στη ζωή σας και θα ανανεώσει την εσωτερική σας ενέργεια. Απαλλαγείτε από τις περιοριστικές πεποιθήσεις, τις  εμπάθειες και ζείστε την αυθεντική σας  φύση . Να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και ανάπτυξη και να ακούτε την εσωτερική φωνή μέσα.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ