Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 14/10

Καρκίνος (22/6-22/7)

Κάρτα ημέρας : Ο Κρεμασμένος

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 14/10
Ο Κρεμασμένος
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 14/10

Ο Κρεμασμένος αντανακλά το  γεγονός ότι πρέπει να  αναστείλετε τις όποιες δράσεις. Οι αποφάσεις ή ενέργειες στο τώρα, θα πρέπει να αναβληθούν. Ακόμη και αν, κατά αυτήν την  χρονική στιγμή, υπάρχει μια αίσθηση του κατεπείγοντος. Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι πολύ καλύτερα αν μπορέσετε να μπλοκάρετε την οποιαδήποτε διαδικασία λήψης αποφάσεων και την ανάληψη δράσης , προκειμένου να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερο χρόνο για  προβληματισμού σχετικά με τις όποιες καταστάσεις  και την εξέταση τους για  το γενικότερο καλό. Αυτή είναι μια κάρτα  της αναστολής και αναμονής, και υποδηλώνει  ότι αυτό μπορεί να είναι ακριβώς που χρειάζεται να κάνετε προκειμένου να εκμεταλλευτείτε τις  νέες δυνατότητες που θα  προκύψουν.

Ο Κρεμασμένος υποδηλώνει ότι βρίσκεστε μετέωροι μεταξύ Ουρανού και Γης.

Από αυτήν ακριβώς την στάση παρακολουθείται προσεκτικά την εξέλιξη των γεγονότων που σας απασχολούν. Πολλοί από εσάς περιμένετε είτε να ωριμάσουν κάποια γεγονότα και καταστάσεις, είτε να ωριμάσετε εσείς οι ίδιοι και εν συνεχεία να πραγματοποιήσετε στροφή 180ο πρός όφελος σας!

Ο Κρεμασμένος αντανακλά την ανάγκη για  αναστολή δράσης.  

Ως εκ τούτου, μπορεί να ενδείκνυται μια περίοδος αναποφασιστικότητας. Αποφάσεις ή ενέργειες που πρέπει να εφαρμοστούν, θα πρέπει να αναβληθούν, ακόμη και αν-κατά τη χρονική στιγμή- υπάρχει μια αίσθηση του κατεπείγοντος για δράση.

Στην πραγματικότητα, θα είναι πολύ καλύτερα αν μπορέσετε να σταματήσετε την οποιαδήποτε διαδικασία λήψης αποφάσεων και δράσης αυτή τη στιγμή!  

Ο Κρεμασμένος σας λέει να δώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας. Να προβληματιστείτε περισσότερο σχετικά με τα θέματα που σας απασχολούν.

Ο αριθμός του Κρεμασμένου είναι το 12 – υψηλότερη οκτάβα από τον αριθμό 3, που εκπροσωπεί τον προσεκτικό σχεδιασμό και την ομαλή ανάπτυξη που οδηγεί στην πνευματική ανάπτυξη.

1 (αρχή) + 2 (η δύναμη συλλογιστική) = 3 (το προϊόν της αναγέννησης).

Ο κυρίαρχος πλανήτης είναι ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης της αυτοθυσίας και του ιδεαλισμού.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ