Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 17/8

Καρκίνος (22/6-22/7)

Κάρτα ημέρας : O Αυτοκράτορας ανεστραμμένος

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 17/8
Ο Αυτοκράτορας ανεστραμμένος
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 17/8

H κάρτα του αυτοκράτορα ανεστραμμένου υποδηλώνει ότι κάποιο πρόσωπο, μπορεί να θελήσει να σας καθοδηγήσει με λάθος τρόπο. Προσπαθήστε να κοιτάξετε πέρα ​​από την εξωτερική του εμφάνιση.  Εξετάσετε τι είναι αυτό που πραγματικά  μπορεί να έχει για εσάς. Σε θέματα εργασιακά ή θέματα καριέρας ο Αυτοκράτορας ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι δεν υπάρχει μεγάλη διάθεση για μια δομημένη και  σοβαρή  εργασία. Προφανώς, δεν μπορείτε να έχετε καμία επιλογή. Κάνετε το καλύτερο που μπορείτε για να παρουσιάσετε τη δομή και την τάξη που η δουλειά σας απαιτεί, αλλά φροντίστε να δώσετε  και στον εαυτό σας  μερικά διαλείμματα για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να αντιμετωπίσει ότι είναι απαραίτητο..

Σε αισθηματικά θέματα αναφέρετε στην  έλλειψη της αγάπης. Αν θεωρείτε τον εαυτό σας ένα μεθοδικό πρόσωπο,  σκεφτείτε τι συμβιβασμοί μπορεί και πρέπει να γίνουν. Αν δεν το κάνετε η σχέση δεν  έχει σχεδόν καμία πιθανότητα να λειτουργήσει.

Τέλος σε σχέση με τα οικονομικά  η κάρτα του αυτοκράτορα ανεστραμμένου  αναφέρετε στο γεγονός ότι μπορεί να χρειαστεί να προσφύγετε σε εξωτερική βοήθεια. Ψάξτε για κάποιον που είναι καλός στη λογική, τη τάξη, και να είναι μεθοδικός  όσον αφορά τους καθορισμούς των προϋπολογισμών, τους φόρους και τις ταμειακές εισροές, και ούτω καθεξής.

Μπορεί να αισθάνεστε ανίσχυροι όταν ο αυτοκράτορας ανεστραμμένος εμφανίζεται σε μια ανάγνωση. Η ενασχόληση με τις υπευθυνότητες είναι γεμάτη δυσκολίες αυτή τη περίοδο και αν αυτές εκδηλώνονται με τον σύντροφο σας να θέλει να έχει το πάνω χέρι ως κυρίαρχος εταίρος, προβλήματα με τον πατέρα ή μάχες σας με τους υπαλλήλους, δεν φαίνεται  καμία πρόοδος.

Παραδόξως, η ελευθερία βρίσκεται μέσα σε αυτές τις δομές τώρα. Αυτή δεν είναι η ώρα να εξεγερθείτε.

Τουναντίον θα πρέπει να προσπαθήσετε να έρθετε σε επαφή με τις δικές σας ανάγκες να ελέγξετε τα γεγονότα και να ασχοληθείτε με τα προβλήματα λογικά.

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ