Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 18/12

Καρκίνος (22/6-22/7)

Κάρτα ημέρας : Ο Ήλιος 

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 18/12
Ο Ήλιος
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 18/12

Η εμφάνιση του Ήλιου στην ανάγνωσή σας δείχνει ότι η καριέρα σας είναι στο σωστό δρόμο. Είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Ξέρετε ότι αξίζετε και ότι μπορείτε να πετύχετε. Πολλοί από εσάς θα τύχετε μεγάλου σεβασμού για την εργασία που έχετε κάνει.

Αν είστε άνεργοι, να είστε σίγουροι ότι η δουλειά που ψάχνετε είναι πολύ κοντά. Απλά κρατήστε τη θετική στάση, και διατηρήστε την αυτοπεποίθηση σας και όλα θα είναι καλά.

Η κάρτα του Ήλιου αντιπροσωπεύει την επιτυχία, την αφθονία και την ακτινοβολία. Όπως ο ίδιος ο ‘Ήλιος, δίνει δύναμη και ζωτικότητα σε όλους εκείνους που είναι αρκετά τυχεροί για να νιώσουν τις ακτίνες του. Υπάρχει μεγάλη χαρά και ευτυχία που έρχεται σε σας. 

Εξαιτίας της προσωπικής σας εκπλήρωσης, παρέχετε στους άλλους την έμπνευση και τη χαρά. Οι άνθρωποι έλκονται σε σας επειδή είναι ικανοί να δουν τη ζεστή και όμορφη ενέργεια που φέρνετε στη ζωή τους. Είστε επίσης σε θέση να μοιραστείτε τα επιτεύγματά σας με άλλους ανθρώπους. Εκπέμπετε την αγάπη προς εκείνους που σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

Πολλοί από εσάς έχετε μια έμφυτη αίσθηση της εμπιστοσύνης τώρα. Η ζωή είναι καλή, ο Ήλιος λάμπει και εσείς είστε στο δρόμο για την επίτευξη των στόχων σας.

Ο Ήλιος είναι επίσης μια ενεργητική κάρτα. Αντανακλά μια εποχή όπου μπορείτε να περιμένετε για να ζήσετε μια αύξηση της φυσικής σας ενέργειας, της ζωτικότητας σας και της γενικής θετικότητας. Είστε γεμάτοι με ενθουσιασμό, με ένα συναίσθημα αναζωογόνησης και έτοιμοι για  να απολαύσετε μια υπέροχη αίσθηση της καλής υγείας.

Αν είχατε ή έχετε μια δύσκολη περίοδο, ο Ήλιος σας φέρνει το μήνυμα που περιμένατε. Ότι τα πράγματα θα γίνουν πολύ καλύτερα!

Αν ψάχνετε για μια οριστική απάντηση σε μία ερώτηση ή κάρτα του Ήλιου σημαίνει ΝΑΙ γιατί συνδέεται με την θετικότητα. Η επιτυχία θεωρείται γεγονός.

Ο Ήλιος μπορεί να αντιπροσωπεύει το υπέροχο συναίσθημα απελευθέρωσης. Πυροδοτεί μια μεγάλη περίοδο επιτυχίας και δημιουργικότητας.

Ο Ήλιος υποδηλώνει ταξίδια ,είτε για λόγους αναψυχής, είτε  επαγγελματικούς είτε ένα συνδυασμό και των δύο. Η ευτυχία και η χαρά του Ηλίου δεν είναι επιφανειακή καθώς σηματοδοτεί γέννηση παιδιού ,ξεκίνημα καινούριας ζωής, τυχερό γάμο ή σχέση με τα χαρακτηριστικά του τυχερού γάμου!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ