Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 19/12

Καρκίνος (22/6-22/7)

Κάρτα ημέρας : To Τέσσερα των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 19/12
Το Τέσσερα των Κυπέλλων ανεστραμμένο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 19/12

To Τέσσερα των Κυπέλλων ανεστραμμένο σηματοδοτεί την επιθυμία για μια νέα αρχή.

Η ξαφνική συνειδητοποίηση της παροδικής ομορφιάς της ζωής μπορεί να σας χτυπήσει τώρα την πόρτα. Στο παρελθόν ίσως να ήσασταν πολύ βαθιά αποσυνδεδεμένοι από τον εαυτό σας για να το δείτε. Αντιλαμβάνεστε ότι αν και η ζωή δεν είναι τέλεια, υπάρχει ομορφιά σε αυτήν και η χαρά προέρχεται από την επιλογή να δείτε αυτή την ομορφιά.

Αγκαλιάστε νέες ιδέες, νέους ανθρώπους και νέους χώρους. γιατί ποτέ δεν ξέρετε πού μπορούν να σας οδηγήσουν. Πολλοί μπορεί να χάσουν αυτές τις πιθανότητες επειδή είναι πολύ περιορισμένοι στις δικές τους πεποιθήσεις και φιλοδοξίες.

Στον εργασιακό τομέα το Τέσσερα των Κυπέλλων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι τελικά αρχίσατε να παίρνετε σιγά –  σιγά τα επάνω σας .Αρχίσατε να βγαίνετε από μία όχι και τόσο ευχάριστη κατάσταση εργασίας. Αν θέλετε να αλλάξετε πόστο ή να αφήσετε την παλιά σας δουλειά εξετάστε με προσοχή τις νέες δυνατότητες και προοπτικές. Πιστέψτε στον εαυτό σας.

Στον αισθηματικό τομέα το Τέσσερα των Κυπέλλων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι τελικά είστε έτοιμοι να προχωρήσετε πέρα ​​από τα φαντάσματα του παρελθόντος σας

Για μερικούς ανθρώπους, το Τέσσερα των Κυπέλλων ανεστραμμένο  μπορεί να υποδηλώνει  ότι αυτήν την περίοδο ορισμένοι από εσάς μπορεί να νοιώθετε  πληγωμένοι, αναστατωμένοι  και θυμωμένοι περισσότερο από ότι θα έπρεπε ! Άλλοι πάλι , αναγνωρίζετε  ότι μία δυσάρεστη κατάσταση κυριολεκτικά σας ρούφηξε όλη την  δύναμη. Μπορεί να  χρειάζεστε  χρόνο  για να θεραπευτείτε και να βγάλετε νόημα από ό, τι είχε συμβεί. Όταν  εμφανίζεται το Τέσσερα των Κυπέλλων ανεστραμμένο  τότε δεν υπάρχει λόγος να σπαταλάτε άλλο χρόνο κλαίγοντας  πάνω από χυμένο γάλα. Το καλύτερο για σας  τώρα είναι  να προχωρήσετε με τη ζωή σας.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ