Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 22/12

Καρκίνος (22/6-22/7)

Κάρτα ημέρας : Το Οκτώ των Ράβδων ανεστραμμένο

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 22/12
Οκτώ των Ράβδων ανεστραμμένο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 22/12

Το Οκτώ των Ράβδων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι υπάρχει μια πιθανότητα να αισθάνεστε απογοητευμένοι για κάτι. Ίσως τώρα να διαπιστώσετε ότι αυτό που θέσατε σε κίνηση προκάλεσε τα εμπόδια που ανακαλύπτετε αυτή τη στιγμή. Ήρθε η ώρα να καταλάβετε ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε το παρελθόν. Πρέπει να συγχωρήσετε τον εαυτό σας και να προσαρμόσετε τη στρατηγική σας. 
Όσον αφορά την εργασία, μπορεί να υπάρχει μια υπάρχουσα διαφωνία στο γραφείο σας. Πρέπει να τα διευθετήσετε γρήγορα, προκειμένου να αποφευχθεί η εκτροπή οποιουδήποτε σημαντικού ζητήματος. Αναπνεύστε, σκεφτείτε και προσπαθήστε να χαλαρώσετε. Να είστε υπομονετικοί και να πιστεύετε ότι όλα θα είναι καλά. Το Οκτώ των Ράβδων ανεστραμμένο στον αισθηματικό τομέα μπορεί να σχετίζεται με πιθανή ζήλια. Η ζήλια που αισθάνεστε τώρα δεν έχει καμιά βάση και απλώς θα επηρεάσει την καλή σχέση σας με τον σύντροφό σας. 

Το Οκτώ των Ράβδων ανεστραμμένο, όταν εμφανίζεται υποδηλώνει την ανασφάλεια και την έλλειψη εμπιστοσύνης. Αυτό θα εμποδίσει την πρόοδό σας

Το Οκτώ των Ράβδων ανεστραμμένο σας λέει να προσέχετε τις διαμάχες και τις ζήλιες, καθώς δεν θα επιλύσουν το όποιο ζήτημα. Το Οκτώ των Ράβδων ανεστραμμένο δείχνει ότι υπάρχει αβεβαιότητα και σύγχυση καθώς τα πράγματα δεν πρόκειται να εξελιχθούν όπως τα είχατε σχεδιάσει.

Η έλλειψη οργάνωσης και η αδυναμία αντιμετώπισης μιας σύνθετης κατάστασης σημαίνει ότι αν και υπάρχει μεγάλη δραστηριότητα η προσπάθεια είναι ελάχιστη. Τότε ο στόχος δύσκολα επιτυγχάνεται. Ο συναισθηματικός έλεγχος είναι απαραίτητος στην περίπτωση αυτή.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ