Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 23/2/20

Καρκίνος (22/6-22/7)

Κάρτα ημέρας : Ο Ιππότης των Κυπέλλων

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 23/2/20
Ο Ιππότης των Κυπέλλων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 23/2/20

Ο Ιππότης των Κυπέλλων είναι ο κλασικός ρομαντικός. Είναι ;ένα άτομο σε επαφή με τη διαίσθησή του και τα συναισθήματά του. Τα χρησιμοποιεί για να γοητεύσει και να προσελκύσει τους άλλους. Δείχνει συμπόνια και κατανόηση προς τους άλλους επειδή έχει μάθει να κατανοεί μέσα από τα δικά του προβλήματα. Ο Ιππότης των Κυπέλλων είναι καλός, προσεκτικός και σε πολύ καλή επαφή με τη θηλυκή του πλευρά. Μπορεί να βρεθεί να γράφει ένα ρομαντικό ποίημα στην ερωμένη του, δημιουργώντας τέχνη εμπνευσμένη από τα εσωτερικά του συναισθήματα. Ακόμα και εκτιμώντας ένα ζωντανό ηλιοβασίλεμα με ένα ποτήρι σαμπάνια στο χέρι του. Η καρδιά του είναι ανοιχτή. Μοιράζεται την αγάπη του ελεύθερα με τους άλλους, χωρίς περιορισμό ή ανησυχία. Είναι ερωτευμένος με την ίδια την αγάπη.

Όταν ο Ιππότης των Κυπέλλων εμφανίζεται σε ανάγνωση Ταρω, ευδοκιμεί κάτι που ήταν εμπνευσμένο από μια φανταστική ιδέα.  Ο Ιππότης των Κυπέλλων παρακινείται για δράση. Πολλοί από εσάς έχετε ονειρευτεί αυτό που θέλετε να δημιουργήσετε και τώρα προχωράτε στην υλοποίηση αυτού του ονείρου. Μπορεί να είναι ένα έργο τέχνης ή κάτι που αισθάνεστε «ότι καλείστε» για να το κάνετε, με βάση τα συναισθήματά σας, τη φαντασία και τη διαίσθηση. Να είστε ανοιχτοί για να εξερευνήσετε τα πάθη σας και τις μεγάλες ιδέες σας. Μπορεί ακόμα να έχετε ένα συγκεκριμένο πάθος ή χόμπι. Τώρα είναι η στιγμή να το μετατρέψετε σε «κάτι». Ενώ δεν βιάζεστε να φτάσετε στη γραμμή τερματισμού, λάβετε υπόψη ότι η αληθινή φαντασία τροφοδοτεί τη δράση. αν δεν κάνετε τίποτα με τα όνειρά σας, θα παραμείνουν ακριβώς αυτό – τα όνειρα και όχι η πραγματικότητα.

Όταν πρόκειται για τη λήψη αποφάσεων, ο Ιππότης των Κυπέλλων κυβερνάται από τα συναισθήματά του και την καρδιά του .Όταν η κάρτα αυτή φτάνει σε ανάγνωση Ταρω, παίρνετε αποφάσεις που βασίζονται στο πώς αισθάνεστε για μια κατάσταση και όχι σε αυτό που νομίζετε. 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ