Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 27/12

Καρκίνος (22/6-22/7)

Κάρτα ημέρας : Ο Ιππότης των Κυπέλλων ανεστραμμένος

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 27/12
Ο Ιππότης των Κυπέλλων ανεστραμμένος

Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 27/12

O Ιππότης των Κυπέλλων ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι μπορεί σήμερα να νιώθετε και πάλι ταλαιπωρημένοι. Κουρασμένοι ψυχικά και σωματικά από την δουλειά. Να ανησυχείτε για τα οικονομικά ή να αγωνιάτε για τις πολιτικές εξελίξεις. Αυτή η δυσαρμονία σας δεν θα διαρκέσει, αλλά δεν πρέπει να παραβλέπετε τις περιστάσεις που χρειάζονται την φροντίδα σας. Ίσως να γίνεται αναφορά στο πρόσωπο της  σχέσης σας που μάλλον νιώθει παραγκωνισμένος/η ή στο σπίτι που σας χρειάζονται. Θετική επιρροή θα έχει μέσα σας αν ενδώσετε και στις δύο περιπτώσεις.

Ο Ιππότης των Κυπέλλων ανεστραμμένος επιτρέπει στα συναισθήματά του να τον ελέγχουν σε μεγάλο βαθμό. Μπορεί να είναι διανοητικός, ζηλότυπος ή συναισθηματικός μέχρι το σημείο της ανικανότητας. Μπορεί να οδηγηθεί σε συμπεράσματα πριν ελέγξει όλες τις παραμέτρους. Εάν αυτή η κάρτα εμφανιστεί ανεστραμμένη, είτε κοιτάξτε τον εαυτό σας και το πώς ενεργείτε, είτε συνειδητοποιήστε ότι το άτομο που εμπλέκεται μπορεί να ενεργεί από τα συναισθήματά του και όχι υπό οποιαδήποτε μορφή λογικής.

Ο Ιππότης των Κυπέλλων ανεστραμμένος δείχνει μια κατάσταση που ήταν αρχικά απίστευτα ελκυστική, ρομαντική και συναρπαστική, αλλά που αργότερα αποδείχθηκε κάτι πολύ διαφορετικό. Ο Ιππότης των Κυπέλλων ανεστραμμένος αντιπροσωπεύει εσάς -ή κάποιον που αποχωρώντας από μια κατάσταση- αισθάνεται αρκετά απογοητευμένος.

Ο Ιππότης των Κυπέλλων ανεστραμμένος υποδηλώνει την συνειδητοποίηση μιας κατάστασης που εξελίχθηκε τελείως διαφορετικά από ότι έδειχνε αρχικά.

Ο Ιππότης των Κυπέλλων ανεστραμμένος σας προειδοποιεί σήμερα ότι μπορεί να σας έχει στοχοποιήσει ένα άτομο που φαινομενικά διαθέτει χαρισματικό, αλλά θα έχει τελικά απατηλό χαρακτήρα. Τα σχέδια αυτού του προσώπου είναι κακόβουλα και θα χρειαστεί να είστε δύσπιστοι σε οτιδήποτε θα αναφέρει. Μπορεί να προέρχεται από τον χώρο εργασίας ή το φιλικό σας περιβάλλον.

Στην περίπτωση κατά την οποία κάποιος/α σας πλησιάσει με διαθέσεις ρομαντικές, μη βιαστείτε να βγάλετε γρήγορα συμπεράσματα για τις προθέσεις του/της.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ