Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 5/10

Καρκίνος (22/6-22/7)

Κάρτα ημέρας : Ο Ερημίτης ανεστραμμένος

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 5/10
Ο Ερημίτης ανεστραμμένος
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 5/10

Ο Ερημίτης ανεστραμμένος σας ενθαρρύνει να δημιουργήσετε περισσότερο χώρο για να διαλογιστείτε και να προβληματιστείτε. Ήρθε η ώρα να πάτε βαθύτερα στην εσωτερική σας ύπαρξη και να ανακαλύψετε ξανά το μεγαλύτερο σκοπό σας σε αυτή τη γη. Μπορεί να ήσασταν τόσο απασχολημένος με τα καθημερινά θέματα που έχετε ξεχάσει να ακούσετε την εσωτερική φωνή σας. 

Ο Ερημίτης ανεστραμμένος, σας ζητά να ψάξετε βαθιά μέσα στην ψυχή σας για να βοηθηθείτε και  να βρείτε ξανά τον δρόμο σας. Να εστιάσετε στην ανοικοδόμηση σε πνευματικό επίπεδο.

Εάν έχετε ήδη ξοδέψει πολύ χρόνο αντανακλώντας στον εσωτερικό σας εαυτό, τότε ο Ερημίτης ανεστραμμένος  σας συμβουλεύει να βγείτε από την απομόνωση άμεσα!!!. Με το να γίνεσαι κυριολεκτικά ”Ερημίτης” ξεκόβεις τον εαυτό σου από τους άλλους; Μην υποτιμάτε την αξία της παρέας με άλλους. Ακόμη και όταν βρίσκεστε στο πνευματικό σας ταξίδι. Προσέξτε επίσης τις ανάγκες άλλων ανθρώπων. Δεν πρέπει να απορροφηθείτε τόσο από τον εαυτό σας και από τα προσωπικά σας διλήμματα που να αποκλείσετε την οικογένεια και τους φίλους σας.

Στα αισθηματικά, ο Ερημίτης ανεστραμμένος  μπορεί να δείξει ανεπιθύμητη απομόνωση. Για παράδειγμα, ένα άτομο μπορεί να θέλει να είναι μόνος ή να αποσυρθεί από τη σχέση. Ενώ ο άλλος θέλει να εμβαθύνει στη σύνδεση. Θα χρειαστεί να σέβεστε το αίτημα του άλλου για κάποιο διάστημα, αλλά και να είστε δίπλα του για να παράσχετε την κατάλληλη υποστήριξη

Ο Ερημίτης ανεστραμμένος σήμερα υποδηλώνει ότι σας έχει κυριεύσει η απογοήτευση επειδή δεν υπάρχει φως σε κάποιο οικονομικό πρόβλημά σας. Φαίνεται ότι πάει να καταστεί μόνιμο Αυτό σάς φέρνει συναισθήματα αδιαφορίας ή καχυποψίας για τον κόσμο.

Τελικά θα καταφέρετε να βρείτε την ρίζα ορισμένων προβλημάτων στην εργασία που σας ενοχλούσαν από καιρό ή δεν ήταν ξεκάθαρα. Μην διστάσετε να ρωτήσετε τον εαυτό σας -καθώς και τρίτα άτομα- προκειμένου να κατανοήσετε σε βάθος σχετικά με το πώς κάποια πράγματα κινούνται μέσα στο χώρο της εργασίας. Θυμηθείτε ότι εάν αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα εργασίας, ίσως είστε και εσείς ένα μέρος του θέματος.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ