Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 6/8

Καρκίνος (22/6-22/7)

Κάρτα ημέρας : Ο Βαλές των Δηναρίων

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 6/8
O Βαλές των Δηναρίων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 6/8

Αγαπητοί Καρκίνοι, η σημερινή κάρτα ημέρας ήταν η πιο δύσκολη από όλες. Γιατί; Γιατί ήταν η ίδια με των χθεσινή. Γυρίστε στην χθεσινή κάρτα ημέρας και θα δείτε. Ο Βαλές των Δηναρίων και πάλι. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Τι προσπαθεί στα αλήθεια να μας πει η Ταρω;

Όταν εμφανίζεται ο Βαλές των Δηναρίων συχνά μας μεταφέρει το μήνυμα:, Ήρθε η ώρα να σκεφτούμε το μέλλον μας. Τι θα κάνουμε και πώς θα δημιουργήσουμε μακροπρόθεσμη οικονομική ασφάλεια. Μας ζητά να σκεφτούμε την επιτυχία και στη συνέχεια να βγούμε έξω και να το προσπαθήσουμε. Αυτός ο Βαλές πρέπει να είναι σε θέση να βλέπει και να αισθάνεται τα αποτελέσματα αυτού που κάνει. Εάν ήσαστε πολύ  ονειροπόλοι για να κάνετε οτιδήποτε άλλο, σας ζητάει να προσγειωθείτε στο τώρα. Να αναλάβετε κάποια σοβαρή δουλειά, αντί να φαντάζεστε πράγματα που προς το παρόν είναι ανέφικτα.. Πρέπει να ξεκινήσετε  “σφαίρα,”  για να αρχίσουν να συμβαίνουν πράγματα. Το γεγονός ότι είναι ο Βαλές των Δηναρίων δεν σημαίνει ότι κάτι θα συμβεί αν απλά κάθεστε. 

Θέλετε να είστε οικονομικά επιτυχημένοι και ασφαλείς; Σκεφτείτε πώς θα το πετύχετε αυτό. Σκεφτείτε κάτι μεγάλο και πηγαίνετε για αυτό.

Θυμηθείτε: Πρέπει να υπάρξει ένα αποτέλεσμα που μπορεί να γίνει ορατό και αισθητό από όλους. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε και να γίνετε προληπτικοί αντί να χρονοτριβείτε. Κρατήστε το όνειρό σας και φυλάξτε σφιχτά. Στη συνέχεια να το κάνετε πραγματικότητα. Ξεκινήστε να χτίζετε λιθαράκι -λιθαράκι.. Πιστέψτε στον εαυτό σας ότι μπορείτε να το κάνετε. Ξεκινήστε και δουλέψτε με ότι έχετε και αναβαθμίστε το. Εάν βήμα κάθε φορά. Η χρηματοοικονομική ασφάλεια θα είναι δική σας. Σκεφτείτε την αφθονία και την ευημερία. Φροντίστε να μην χάσετε ποτέ την αίσθηση του σκοπού σας. Διατηρήστε την ακεραιότητα, την ηθική σας και να είστε ευσυνείδητοι  στο πώς θα πετύχετε την φήμη σας. Ξεκινήστε με τον σωστό τρόπο, οικοδομήστε τη φήμη και την αξιοπιστία σας. Να θυμάστε  όλους τους σωστούς λόγους. Σίγουρα έχετε υπέροχες προοπτικές!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ