Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 1/10

Κριός   (21/3-20/4)

Κάρτα ημέρας : Το Τέσσερα των Ξιφών ανεστραμμένο

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 1/10
Το Τέσσερα των Ξιφών ανεστραμμένο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 1/10

Το Τέσσερα των Ξιφών ανεστραμμένο έχει διπλή σημασία σήμερα.

Η πρώτη αφορά συνέπειες λαθών του παρελθόντος που σας εμποδίζουν να προχωρήσετε. Αμφισβητείτε τον εαυτό σας και πιστεύετε ότι όλες οι αποτυχίες πηγάζουν από εσάς.

Είναι αναγκαίο να κοιτάξετε μέσα σας και να αντιμετωπίσετε  τους φόβους σας. Σύντομα θα εξαφανιστούν! Όπως είπε ο Βούδας στον Μάρα  στην τελική αναμέτρηση: “ Δεν σε φοβάμαι γιατί Εσύ είμαι Εγώ”

H δεύτερη ερμηνεία αφορά το κύριο θέμα της αντιπαράθεσης σας με τους άλλους. Μην βιαστείτε να πάρετε τις όποιες αποφάσεις .

Τέλος σε θέμα σχέσεων  το Τέσσερα των Ξιφών ανεστραμμένο σας συμβουλεύει για λίγο χρονικό διάστημα την απομάκρυνση του ενός από τον άλλο για να δείτε τα πράγματα πιο αντικειμενικά! Σε περίπτωση επανασύνδεσης προχωρήστε με αργά βήματα.

To Τέσσερα των Ξιφών ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι ήρθε η ώρα του διαλογισμού. Ήρθε η ώρα να βάλετε κατά μέρος τις ανησυχίες σας.  Αποδράστε για λίγο από τους φίλους. Επιλέξτε για λίγο την μοναξιά. Σύντομα θα διαπιστώσετε τα ευεργετικά αποτελέσματα καθώς νέες ιδέες θα αρχίσουν να γεννιούνται από την μοναξιά.

To Τέσσερα των Ξιφών ανεστραμμένο μπορεί να σημαίνει ότι είναι ώρα για επούλωση. H καρδιά σας είναι πρόθυμη να χαλαρώσει, αλλά μυαλό σας είναι αντίθετο. θέλει το μυαλό σας. Νιώθετε ότι πάρα πολλά εξαρτώνται από εσάς. Μπορείτε να συνεχίσετε να πολεμάτε, αλλά μερικές φορές αυτό είναι αναποτελεσματικό. Πρέπει να έχετε επίγνωση της δικής σας δύναμης για να αποφασίσετε πότε να αποχωρήσετε. Χρειάζεται να υποχωρήσετε, για να ξεκουραστείτε. Χρειάζεται να αγαπήσετε τον εαυτό σας για να μπορέσετε να προχωρήσετε μακροπρόθεσμα.

To Τέσσερα των Ξιφών ανεστραμμένο υποδηλώνει ακινησία του μυαλού. Την ανάγκη για ξεκούραση και χαλάρωση. Για πολλούς από εσάς ήρθε η ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα και να ψάξετε να βρείτε τις απαντήσεις μέσα σας.

 

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ